• research
  • Points de vente
  • newsletter
  • my skin
Изглаждащ и озаряващ крем-гел

IDÉALIA

Изглаждащ и озаряващ крем-гел

- Грижа за смесена до мазна кожа

Споделете мнението си

КАКВО СПОДЕЛЯТЕ ВИЕ+

ВСИЧКИ МНЕНИЯ ЗА IDÉALIA Изглаждащ и озаряващ крем-гел.

rating : 5/5

“Продуктите на Idealia са перфектни за моят тип кожа. Ползвам ги с удоволствие. Закупих комплекта с термалната вода и съм много щастлива.”

rating : 5/5

“Кожата ми е много мека след като го нанеса. Не се омазнява толкова много и изглежда свежа. Страхотен продукт :)”

rating : 5/5

“Изключително съм доволна! Кожата ми е смесена със силно омазняваща се Т-зона. Благодарение на крем Idealia,мога спокойно да изляза без да се притеснявам от досадното лъщене. Попива бързо, не се усеща на кожата, има лек и ненатрапчив аромат. Смело мога да кажа, че намерих своя Крем :)”

rating : 5/5

“Уникален продукт, попива бързо, не омазнява кожата, /въпреки че моята е смесена/, изключително съм доволна! Това е моят крем VICHY IDEALIA :)!”

rating : 5/5

“Използвам дневен крем Idealia и съм изключително доволна! Откакто изпробвах Idealia крем-гел съм категоричн, че това ще е продукта, който ще използвам всяко лято! Нежна и лека консистенция, която бързо попива и оставя кожата със здрав и сияен вид през целия ден!”

rating : 5/5

“Кремчето попива бързо и прави кожата ми мека. Няма лъщене и утежняване, което за моята мазна кожа е перфектно!”

rating : 5/5

“Ползвам Idealia за комбинирана към мазна кожа, защото имам по-скоро смесен тип кожа. Това са мазни, лъщящи участъци, разширени пори и петна. Idealia работи МНОГО ефективно срещу всичките изброени проблеми! Първо изравнява тена и озарява,а кожата е хидратирана и матирана! Много съм доволна :-)”

rating : 5/5

“Крем, който заслужава името си - ИДЕАЛЕН. Прави ме щастлива :)”

rating : 4/5

“Много се радвам, че вече имам възможността да възползвам от всички предимства на крем Idealia без опасност от допълнително омазняване на смесената ми кожа, благодаря!”

rating : 5/5

“Придава усещане за нежност , мекота и свежест.”

Споделете мнението си