ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

С възрастта, физическите и психологически промени могат да бъдат източник на стрес. Фокусирайте се върху позитивите и баланса, за да бъдете щастливи и уверени.

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

Когато забележим първите признаци на стареене като изтъняваща коса, поява на бръчки, отслабващи мускули или горещи вълни, това често води до чувства на тъга и несигурност. Този преход от младостта може да създаде големи трудности, но много жени всъщност откриват нова свобода и място за лично развитие.

Време за размисъл и вдъхновение


Проведени са много проучвания за ползите от медитацията и как тази техника може да помогне срещу процеса на стареене. Проучване, проведено в 
University of Massachusetts Medical School, показва по-ниски нива на стрес и по-добри резултати за цялостно благосъстояние на жени в зряла възраст, участващи в програмата.

Karita Saar Cullen, учител по медитация в Trinity College, Дъблин, обяснява как този вид медитация успокоява ума, когато седим, вървим и се вслушаме в дишането си. Притеснителните мисли са идентифицирани, осъзнати и в последствие изоставени.

Правилно хранене


В допълнение към медитацията, подобрете цялостното си здравословно състояние като избягвате твърде люти храни, много захар и мазнини. Пийте много вода и повишете приема на пълнозърнести храни, чисти протеини и свежи плодове. Ядките и семената съдържат витамин Е, цинк и калций: чудесни за кожата, косата и костите.

Грижа за външността


Изтъняването на косата е често срещан проблем при стареенето, затова обмислете използването на козметично решение. Aminexil има двойно действие върху корена и дължината на косъма, подхранвайки скалпа и укрепвайки цялата коса.

Допълнителните грижи за косата и кожата ви, заедно с редовната физическа активност, със сигурност ще подобри чувството ви за самоувереност и женственост.

Възползвайте се от възможността да сте по-уверени!


* University of California San Francisco

Тема:

Нашите продукти

Aminexil Clinical 5 Ампули против косопад за жени

Aminexil Clinical 5 Ампули против косопад за жени

Aminexil Clinical 5 Ампули против косопад за мъже

Aminexil Clinical 5 Ампули против косопад за мъже

go to top