OK

OKCancel

Thank you

Close

Какво причинява пърхот? Борба със себореята с Dercos Micro-Peel

 • favoris

Не сте сигурни как да се справите с пърхота? Прочетете, за да разберете повече как Dercos Micro-Peel може да помогне за намаляване на себореята и омазняването в корените.

Какво причинява пърхот

На първо място, важно е да се знае разликата между различните видове пърхот. Сухият пърхот е под формата на фини, белезникави люспи, които лесно падат след сресване с четка или гребен. От друга страна, мазен или прилепнал пърхот се появява, когато пърхотът се съчетае със гъбичка по скалпа, което води до образуването на плътни, жълтеникави люспи, които се прилепват към скалпа и корените на косъма.

Как Dercos Micro-Peel може да помогне в борбата с мазния пърхот

Новаторската формула на Dercos е специално разработена, за да помогне в борбата с мазния прилепнал пърхот, който е по-труден за отстраняване от сухия пърхот поради своята плътна мазна текстура. За да се постигне тази цел, формулата на Dercos Micro-Peel съдържа стрити на прах кайсиеви ядки - естествен ексфолиант, който ефективно премахва дори и най-упорития прилепнал пърхот. В същото време салициловата киселина и нейното производно, LHA, въздействат на основния причинител на мазния пърхот.

Поява на пърхот
намалена за1 week

И накрая, мощната активна противопърхотна съставка Octopirox, във висока концентрация, помага да се намали въздействието на маласезия, като намалява образуването на люспи. Резултатът? Доказано е, че от първата седмица на терапията и до четири седмици след това Dercos Micro-Peel намалява появата на пърхот, като изследваните участници отбелязват и значително намаляване на мазнините и сърбежа.[1]


[1] Клинично изпитване, проведено от L'Oréal Research сред 15 жени и 17 мъже. Средна възраст: 32 години. Участниците са използвали шампоан Dercos Micro-Peel два пъти седмично в продължение на четири седмици, като са използвали неутрален шампоан три седмици преди терапията и четири седмици след терапията.

Нашите продукти

 • 23562Micro Peel Ексфолиращ шампоан против пърхот00DERCOSHAIR CAREШампоанГрижа против пърхот
  Micro Peel Ексфолиращ шампоан против пърхот

  DERCOS

  Micro Peel Ексфолиращ шампоан против пърхот

  Шампоан

  Ексфолиращ шампоан срещу пърхот, който полепва по скалпа

 • Най-четени

  Коса

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

  прочетете статията

  go to top