ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Какво причинява пърхот? Борба със себореята с Dercos Micro-Peel

Не сте сигурни как да се справите с пърхота? Прочетете, за да разберете повече как Dercos Micro-Peel може да помогне за намаляване на себореята и омазняването в корените.

Какво причинява пърхот? Борба със себореята с Dercos Micro-Peel

Какво причинява пърхот

На първо място, важно е да се знае разликата между различните видове пърхот. Сухият пърхот е под формата на фини, белезникави люспи, които лесно падат след сресване с четка или гребен. От друга страна, мазен или прилепнал пърхот се появява, когато пърхотът се съчетае със гъбичка по скалпа, което води до образуването на плътни, жълтеникави люспи, които се прилепват към скалпа и корените на косъма.

Как Dercos Micro-Peel може да помогне в борбата с мазния пърхот

Новаторската формула на Dercos е специално разработена, за да помогне в борбата с мазния прилепнал пърхот, който е по-труден за отстраняване от сухия пърхот поради своята плътна мазна текстура. За да се постигне тази цел, формулата на Dercos Micro-Peel съдържа стрити на прах кайсиеви ядки - естествен ексфолиант, който ефективно премахва дори и най-упорития прилепнал пърхот. В същото време салициловата киселина и нейното производно, LHA, въздействат на основния причинител на мазния пърхот.

Поява на пърхот
намалена за1 week

И накрая, мощната активна противопърхотна съставка Octopirox, във висока концентрация, помага да се намали въздействието на маласезия, като намалява образуването на люспи. Резултатът? Доказано е, че от първата седмица на терапията и до четири седмици след това Dercos Micro-Peel намалява появата на пърхот, като изследваните участници отбелязват и значително намаляване на мазнините и сърбежа.[1]


[1] Клинично изпитване, проведено от L'Oréal Research сред 15 жени и 17 мъже. Средна възраст: 32 години. Участниците са използвали шампоан Dercos Micro-Peel два пъти седмично в продължение на четири седмици, като са използвали неутрален шампоан три седмици преди терапията и четири седмици след терапията.

Най-четени

3 начина за справяне с изтъняващата коса

Коса

3 начина за справяне с изтъняващата коса

Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

прочетете статията

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Съставки

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

прочетете статията

4 съвета за справяне с косопада при мъжете

Коса

4 съвета за справяне с косопада при мъжете

Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

прочетете статията

go to top