getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса

 • favoris

Ако искате да подобрите текстурата и обема на тънката коса, запознайте се с филоксан! Тази молекула-чудо изгражда мрежа заедно с космените влакна, което води до осезателно по-плътна коса.

Какво представлява молекулата филоксан и как действа?

Залогът е висок, когато става въпрос да се намерят решения за фина или тънка коса. Кой е най-добрият начин да добавите обем и да повдигнете тънката коса, без да натежава? Повечето от нас са опитали класическите техники - нанасянето на по-малко количество балсам под душа, хладна струя от сешоара, последвано от обилно напръскване с лак за коса ... но какво би се случило, ако имаше по-ефективно решение?   Създаден от L'Oréal Research, филоксан действа, като се прикрепя към космения фоликул, създавайки мрежа от влакна – едновременно гъвкави и здрави. На молекулярно ниво филоксан се дели на две части: минералната структура, която отговаря за физическото образуване на триизмерната мрежа на филоксан, и органичните активни вещества, които улесняват молекулното взаимодействие с косъма. Тази двойна структура безпроблемно вплита в мрежа филоксан с отделните космени влакна, създавайки по-плътна и по-здрава коса.

Косата остава силна и плътна
след 10 измивания

Какво означава филоксан за косата?

Тази специално разработена активна съставка укрепва косъма отвътре-навън, създавайки по-здрави кичури, които са по-устойчиви на чупене и увреждане. След като проникне в косменото влакно, филоксан създава стотици миниатюрни връзки, които разбухват косъма отвътре навън. В резултат на това косменото влакно придобива обем и плътността видимо се увеличава. Уплътняващите свойства на филоксан означават, че косата остава видимо по-силна и по-плътна за до 10 измивания.

Нашите продукти

 • 23900Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем00Best SellerDERCOSHAIR CAREШампоанТретираща грижа за сгъстяване на косата
  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  DERCOS

  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  Шампоан

  Шампоан за сгъстяване и обем, за слаба и изтъняваща коса. Възобновява скалпа, подсилва косата.

 • Най-четени

  Съставки

  Bifidus: Подсилваща кожата сила

  Пробиотиците са живи микроорганизми, чийто благоприятен ефект върху здравето, особено върху чревната микрофлора, е проучен отдавна. Bifidus е пробиотичен дериват, получен от ферментацията на бактерията Bifidobacterium Longum. Vichy разработват иновация, като получават тези неживи пробиотици, полезни за кожата.

  прочетете статията

  Съставки

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

  прочетете статията

  Съставки

  Bifidus: Най-добрият приятел на кожата

  Вече познавате Bifidus. Нали? Е, Вашите черва със сигурност знаят за какво става дума. Bifidus е една от „приятелските“ флори, която предотвратява растежа на патогенни бактерии, и има изключително благотворно действие не само за чревния тракт, но и за Вашата кожа.

  прочетете статията

  Съставки

  Антиоксидантната сила на златните корени

  Baicalin е растение, което расте в Шанси - китайски регион, чийто климат се характеризира със студено време и интензивни ултравиолетови лъчи. Идвайки от тази сурова среда, Baicalin трябва да бъде изключително устойчив, за да може да оцелее. Вследствие на това, корените на растението развиват невероятна сила и заслужено получават прякора „златни корени.“

  прочетете статията

  go to top