ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса

Ако искате да подобрите текстурата и обема на тънката коса, запознайте се с филоксан! Тази молекула-чудо изгражда мрежа заедно с космените влакна, което води до осезателно по-плътна коса.

Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса

Какво представлява молекулата филоксан и как действа?

Залогът е висок, когато става въпрос да се намерят решения за фина или тънка коса. Кой е най-добрият начин да добавите обем и да повдигнете тънката коса, без да натежава? Повечето от нас са опитали класическите техники - нанасянето на по-малко количество балсам под душа, хладна струя от сешоара, последвано от обилно напръскване с лак за коса ... но какво би се случило, ако имаше по-ефективно решение?   Създаден от L'Oréal Research, филоксан действа, като се прикрепя към космения фоликул, създавайки мрежа от влакна – едновременно гъвкави и здрави. На молекулярно ниво филоксан се дели на две части: минералната структура, която отговаря за физическото образуване на триизмерната мрежа на филоксан, и органичните активни вещества, които улесняват молекулното взаимодействие с косъма. Тази двойна структура безпроблемно вплита в мрежа филоксан с отделните космени влакна, създавайки по-плътна и по-здрава коса.

Косата остава силна и плътна
след 10 измивания

Какво означава филоксан за косата?

Тази специално разработена активна съставка укрепва косъма отвътре-навън, създавайки по-здрави кичури, които са по-устойчиви на чупене и увреждане. След като проникне в косменото влакно, филоксан създава стотици миниатюрни връзки, които разбухват косъма отвътре навън. В резултат на това косменото влакно придобива обем и плътността видимо се увеличава. Уплътняващите свойства на филоксан означават, че косата остава видимо по-силна и по-плътна за до 10 измивания.

Нашите продукти

 • Dercos promo sticker
  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  DERCOS

  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  Шампоан

  Шампоан за сгъстяване и обем, за слаба и изтъняваща коса. Възобновява скалпа, подсилва косата.

 • Най-четени

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Съставки

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

  прочетете статията

  Съставки

  Какво представлява хиалуроновата киселина в грижата за кожата?

  Хиалуроновата киселина е съставката против стареене, за която ще Ви каже всеки експерт по грижа за кожата - но как действа, за да защити кожата ни? Тук ще разгледаме всички предимства, които тази дълбоко хидратираща съставка може да предложи за повехналия тен.

  прочетете статията

  Съставки

  Ресвератрол - следващият значим антиоксидант против стареене?

  Известни със своите свойства против стареене, антиоксидантите са водещата новина в света на грижата за кожата. Тук разглеждаме ресвератрол, който според експертите, благодарение на своите оксидативни способности, е лидер в борбата срещу стреса.

  прочетете статията

  go to top