ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса

Ако искате да подобрите текстурата и обема на тънката коса, запознайте се с филоксан! Тази молекула-чудо изгражда мрежа заедно с космените влакна, което води до осезателно по-плътна коса.

Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса

Какво представлява молекулата филоксан и как действа?

Залогът е висок, когато става въпрос да се намерят решения за фина или тънка коса. Кой е най-добрият начин да добавите обем и да повдигнете тънката коса, без да натежава? Повечето от нас са опитали класическите техники - нанасянето на по-малко количество балсам под душа, хладна струя от сешоара, последвано от обилно напръскване с лак за коса ... но какво би се случило, ако имаше по-ефективно решение?   Създаден от L'Oréal Research, филоксан действа, като се прикрепя към космения фоликул, създавайки мрежа от влакна – едновременно гъвкави и здрави. На молекулярно ниво филоксан се дели на две части: минералната структура, която отговаря за физическото образуване на триизмерната мрежа на филоксан, и органичните активни вещества, които улесняват молекулното взаимодействие с косъма. Тази двойна структура безпроблемно вплита в мрежа филоксан с отделните космени влакна, създавайки по-плътна и по-здрава коса.

Косата остава силна и плътна
след 10 измивания

Какво означава филоксан за косата?

Тази специално разработена активна съставка укрепва косъма отвътре-навън, създавайки по-здрави кичури, които са по-устойчиви на чупене и увреждане. След като проникне в косменото влакно, филоксан създава стотици миниатюрни връзки, които разбухват косъма отвътре навън. В резултат на това косменото влакно придобива обем и плътността видимо се увеличава. Уплътняващите свойства на филоксан означават, че косата остава видимо по-силна и по-плътна за до 10 измивания.

Нашите продукти

Densi-Solutions Шампоан за сгъстяване и обем

Densi-Solutions Шампоан за сгъстяване и обем

Възобновява скалпа, подсилва косата.

go to top