ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Ако забелязвате влошено качество на косата след менопаузата, потърсете тези три съставки за допълнителна доза плътност и обем.

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

След менопаузата, много жени съобщават, че се притесняват за качеството или текстурата на косата си. За щастие има няколко иновативни решения! От естествената рамноза до филоксан - една от най-иновативните молекули на L'Oréal Research, представяме 3 съставки с потенциал за подобряване на външния вид на косата след менопаузата.

Минерализираща вода от Vichy - успокоява сухия и раздразнен скалп

След менопаузата, много жени съобщават, че имат суха или лющеща се кожа на скалпа в резултат на изменените хормонални нива. Това може да доведе до силно чесане или агресивно разресване, което може да причини прекомерно увреждане на изтънялата коса. Vichy Mineralizing Water успокоява и подсилва кожата в корените на косъма и е клинично доказано, че намалява чувството на сърбеж. [1]
[1] Проучванията, проведени върху 26 доброволци, използващи Vichy Mineralizing Water в сравнение с обикновена вода, показват значително подобрение в усещането за парене и/или сърбеж.



Филоксан – прикрепва се към косъма за по-плътен вид


Разработен от L'Oréal след 17-годишни проучвания, тази революционна молекула се свързва с косменото влакно чрез иновативна 3D мрежа, обгръщайки отделните влакна за по-плътна и по-обемна коса. Бонус: ефектът на допълнителен обем се запазва за до 10 измивания!

Рамноза - подобрява здравето на скалпа

Естественият захарид рамноза е основна съставка за подобряване на качеството на косата. Изследванията върху възстановената кожа показват, че рамнозата стимулира производството на клетъчни влакна, а проучванията in vitro показват положително въздействие върху растежа на космените фоликули, което е от съществено значение за изтънялата коса, често срещана след менопаузата.

Нашите продукти

Densi-Solutions Шампоан за сгъстяване и обем

Densi-Solutions Шампоан за сгъстяване и обем

Възобновява скалпа, подсилва косата.

Densi-Solutions Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

Densi-Solutions Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

Хидратира скалпа и заздравява изтощената коса.

Densi-Solutions Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

Densi-Solutions Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

Концентрат за по-силна и плътна коса.

go to top