ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Магия с маска: подарете си сияйна кожа за сватбения ден

Ако искате сияйна, озарена кожа преди вашия сватбен ден, подготовката трябва да започне отдалече!

Магия с маска: подарете си сияйна кожа за сватбения ден

Ако искате сияйна, озарена кожа преди вашия сватбен ден, подготовката трябва да започне отдалече! Третирането на кожата ви с комбинация от ексфолиращи и хидратиращи маски за лице ще ви се отблагодари със сияйна, розова кожа, със здравословен тен, докато крачите по пътеката към олтара - в края на краищата, не случайно се казва „сияеща булка“!

Скоро ви предстои сватба? Да си осигурите най-добре изглеждащия тен е дори поще о-важно през този период на особено силен стрес. Няма нужда да ходите по скъпи спа процедури и процедури за лице. Просто предварително подарете на кожата си ревитализираща маска за лице, за да придадете отвътре желания сияен облик на лицето си - а няма нищо по-лесно от това. Запознайте се с две от нашите любими техники за сияйна кожа в сватбения ден.

Техника 1: Ексфолирайте, хидратирайте, масажирайте!

Ако имате малко свободно време в дните преди вашата сватба, допълнете естествения си сияен вид с персонализирана процедура за лице. Стресът, умората и липсата на сън могат да ограничат притока на кръв към лицето, придавайки на кожата повяхнал и уморен вид, така че след събуждане, когато кожата ви е освежена, подгответе я с ексфолиант или ексфолираща маска, за да увеличите кръвообращението. Просто нанесете тънък слой по цялото лице, като избягвате чувствителната зона около очите, и оставете да действа за около пет минути, преди да втриете с масажни движения. Изплакнете и нанесете лек слой от интензивно хидратираща маска, за да запазите водата в дълбочина, тъй като жадната кожа е по-склонна към раздразнения. Резултатът? Нова кожа, която е идеално подготвена за нанасяне на грижа за кожата и гримиране - 85% от потребителите на Ексфолиращата Маска с Озаряващ Ефект на Vichy съобщават, че след ползването й усещат кожата си по-добре подготвена за нанасяне на грижа за лицето.[1]
[1] Самооценка, 86 жени от кавказката раса, възраст 18-65 години, всички видове кожа.



Техника 2: Комбиниране на маски


За по-персонализиран подход към предсватбената подготовка, сега е моментът да се запознаете по-отблизо с феномена комбиниране на маски. Комбинирането на маски за специфични проблемни зони е чудесно решение, ако сте притиснати от времето. Ако кожата ви е повяхнала и предразположена към образуване на черни точки със сухи петна по бузите, нанесете озаряваща маска върху челото, брадичката и слепоочията, преди да нанесете с потупващи движения върху скулите малко количество от хидратираща маска. Ако вашата Т-зона е склонна към омазняване, Почистващата Порите Маска на Vichy, нанесена на тънък слой, след като ексфолирате лицето с Ексфолираща Маска. Повторете до два пъти седмично, за свеж и сияен тен, точно навреме за Вашия специален ден.

go to top