getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Силата на Термалната минерализираща вода Vichy за по-силна кожа

Термална Минерализираща вода VICHY

Силата на Термалната минерализираща вода Vichy за по-силна кожа

Тя се крие в сърцето на френския вулканичен регион Оверн, където извира термалната вода Vichy. Тя пътува хиляди години на около 4000 метра под повърхността на земята, обогатявайки се с 15 минерала и минерални съставки, грижещи се за здравето на кожата..

Термалната минерализираща вода Vichy е главна съставка във всички продукти грижа за кожата от Vichy. Открийте източника на силата й.

Нашите отговорности

7-те правила за безопасност на Vichy

Ние сме водеща фирма за иновации в грижата за кожата и козметиката вече повече от 80 години.
Днес, когато се грижим за формулите на нашите продукти, наш приоритет е не само вашата кожа.Като бизнес, Vichy е посветен на коректни и отговорни бизнес практики, фокусирани върху грижата за околната среда.
Научете повече за нашите принципи за устойчива във времето красота.

Историята

Пионер в дермокозметиката

Доктор Халер открива Термалната минерализираща вода Vichy в началото на 20 век, когато става директор на Термалния център Vichy. Той е първият, който прилага терапевтичните свойства на водата в козметика, като по този начин създава марката Vichy.


Благодарение на медицинското си образование, той създава иновативна грижа в зависимост от типа кожа. Освен това той представя първия серум в аптеките и публикува книга със съвети за красива кожа.

Раждането на Vichy

 • 50г. пр. Хр.
  Келтите и в последствие древните Римляни откриват положителното действие на къпането във водите на термалните извори върху кожата.
 • 1677
  С връщането си от Vichy, маркизата на Sévigné споделя впечатленията си за термалните извори на Луи XIV и го превръща в тренд.
 • 1861
  Наполеон III официално признава ползите на региона и извора. Vichy-les-Bains става най-известният спа център в Европа.
 • 1931
  Д-р Халер, дерматолог в термалния център Georges Guérin и директор на парфюмите Grenoville, създава Лаборатории Vichy и първата гама дермокозметика, наречена "Les Secrets de Vichy" ("Тайните на Vichy").
 • 1961
  Vichy създава фабриките си на 4км от изворите. Термалната вода е част от всички продукти на Vichy.

Институт Vichy - Извор на сила за Вашата кожа

гледайте

Ритуал за възстановяване на кожата

В Лаборатории Vichy, само на няколко стъпки от извора в градчето Виши, Франция, тази минерализираща вода е в центъра на грижата за кожата. Специално създадена и потвърдена от експерти, за да трансформира, ребалансира и регенерира кожата Ви.

Всеки ритуал грижа за кожата, които ще получите като резултат от персонализираната диагностика, взима в предвид типа кожа и ежедневието ви, за да я трансформира стъпка по стъпка. Резултатите са видими още от първото нанасяне.

Вашата персонализирана третираща грижа: метаморфозен рутуал

Дермоконсултантът на Vichy ще ви осигури персонализирани съвети и програма, свързана с термалната вода Vichy - от продуктите, които да използвате, до масажиращите движения и храната, която да приемате.

Доверете ни се, за да получите най-подходящите съвети и услуги, за едно незабравимо преживяване.

Вашата диагностика

Персонален ритуал грижа за кожата

Отделете няколко минути, за да отговорите на нашите въпроси относно начина ви на живот и аспектите на вашата кожа, които искате да подобрите.

Ние ще създадем специален ритуал за грижа, подходящ за вашата кожа, заедно с персонализирани съвети.