ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Розацея: нанасяне на фон дьо тен върху кожа, склонна към зачервяване

Ако кожата Ви страда от зачервяване или неравности, имате нужда от фон дьо тен, който предлага пълно покритие, като същевременно осигурява естествено покритие. Нашите съвети за безупречен тен.

Розацея: нанасяне на фон дьо тен върху кожа, склонна към зачервяване
Rosacea-applying-foundation-to-skin-prone-to-redness.jpg

Съвети за прикриване на зачервяване с фон дьо тен

Изборът на правилния нюанс на основата е трудно в повечето случаи, но какво да направите, когато тенът на кожата ви е неравен или страда от зачервяване? Ако, подобно на много жени, се борите със зачервяване по бузите, носа и устата, третирането на тази зона с коректор с високо покритие, който съответства на вашия тен на кожата, ще помогне за разрешаване на проблема. Ако искате да коригирате по-големи зони с неравномерен тен на кожата или цялото зачервяване, можете да изберете и основа за коригиране на тена, който се нанася под коректора или фон дьо тена. Това ще служи като основа за грим на цялото лице.

да знаете точният нюанс на вашата кожа, е ключът към правилния цвят фон дьо тен за вас.

Независимо дали искате да коригирате конкретни области на зачервяване или да изравните тена като цяло, ключът към намирането на идеалната комбинация е да разберете какъв е подтенът на кожата ви. Така ще можете да избегнете завършек, подобен на маска - и не забравяйте да разнасяте, разнасяте, разнасяте, особено около шията и слепоочията!

Основни съставки и формули за кожа, склонна към зачервяване

Ако се борите с неравномерен цвят на кожата, като например розацея или петна тип „портвайн“, ще имате нужда от фон дьо тен с високо покритие, който предлага естествен завършек. Изберете богати на пигменти продукти и формули с дълготраен ефект, за да избегнете необходимостта от корекции. Ако имате зачервяване, свързано с акне, търсете продукти, съдържащи матиращи съставки, които да абсорбират излишния себум. Чувствителната кожа също да страда от зачервяване и в резултат на дразнене или стрес, така че е важно да разберете дали избраната формула е тествана върху чувствителна кожа, за да избегнете реакция.

Нашите продукти

Коригиращ фон дьо тен флуид, 16ч.

Коригиращ фон дьо тен флуид, 16ч.

go to top