ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

#БезПауза в менопаузата – група за жени, които искат да се чувстват по-добре в кожата си

nema pauze

Навлизането в менопаузата е естествен процес и представлява индивидуално преживяване за всяка жена, но това, че имаме индивидуален опит през този период, не означава, че трябва да сме сами в него. #БезПауза в менопаузата е Facebook група, посветена на споделянето на опит и подпомагането на жените в този период от живота им.

nema pauze single

Като марка, която изучава менопаузата вече над 20 години, както и нуждите на жените в този период, ние разработихме гамата Neovadiol, която е тук, за да удовлетвори специфичните нужди на кожата през този период. Ние не само искаме да осигурим на жените адекватна грижа за кожата, но и да изградим общност, едно безопасно място за споделяне на мнения, опит и съвети. Знаете ли, че всяка година 25 милиона жени навлизат в менопауза? Някои жени преминават през менопаузата без проблеми, но повечето изпитват различни симптоми, вариращи от леки до тежки, и за много жени този естествен процес е време на безпокойство и проблеми. Вместо да изолираме всяка жена, ние от Vichy искаме да създадем общност от жени, които да могат да разчитат една на друга, да споделят опит и да се чувстват по-малко самотни, по-силни и по-уверени, както и да се чувстват по-добре в собствената си кожа. Ето защо създадохме Facebook групата #БезПауза в менопаузата – малко кътче, посветено на жените в този нов етап от живота си, където ги насърчаваме да приемат възрастта си с гордост, да говорят открито за своите преживявания, предизвикателствата, които срещат, и да се чувстват уверени в собствената си кожа.

Жените прекарват средно 20 години от живота си в постменопауза – това е време, което не бива да се прекарва в криене, без да се говори открито за преживявания и интереси. Нека единственото нещо, което се променя в този период, да бъде начинът, по който се грижим за себе си и как се чувстваме в кожата си, разбира се към по-добро. Навлизането в менопаузата не означава, че трябва да „натиснете паузата“, а напротив, време е да бъдете уверени, горди и женствени в този нов етап от живота си. Така че встъпете смело в новия период от живота си, прегърнете новото си аз и забравете за паузата в менопаузата.

Пауза? За мен? Сигурно се шегувате. Присъединете се към нашата Facebook група, разчитайте на общността, опита и съветите на други жени или бъдете дневната доза подкрепа, от която някой се нуждае и продължете да живеете пълноценно, без да се възпирате, без пауза в менопаузата.

go to top