getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Доказано забавяне на признаците на стареене на кожата

  • favoris

Какви точно промени ще забележат жените в кожата си? Как можем да разберем дали признаците на стареене са коригирани, когато всъщност все още не са видими?

Slowing down the apparition of ageing signs - graph protocolОтговорите на тези въпроси са много комплексни. Затова Vichy създават иновативна тестова платформа, за да измери защитния ефект на Slow Âge срещу ескпозома в реални условия.

Забавяне на появата на признаците на стареене - резултати

Най-четени

Лице

Топ 5 суперхрани за красива кожа

Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

прочетете статията

Здравословен начин на живот

Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

прочетете статията

Лице

Практични съвети за масаж за сияйна кожа

Знаете ли, че е от ключово значение как нанасяте продуктите грижа за кожата си за тяхната ефективност? Прочетете нашите съвети как да нанасяте сутрешната и нощната си рутина по-ефективно, за да се възползвате максимално от положителните ефекти на активните съставки в продуктите.

прочетете статията

go to top