ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

За всеки сезон, решение от Idéalia за свежа и красива кожа

Не искате ли съвети в грижата за кожата, специално подбрани за нуждите й през различните годишни сезони?

За всеки сезон, решение от Idéalia за свежа и красива кожа

От суха и лющеща се кожа през есента и зимата до омазняване и лъщене през лятото, съществува продукт Idéalia за всеки тип кожа и нуждите й през годишните сезони. Открийте най-подходящата грижа за кожата ви във всеки момент на годината.

Пролет и лято: свежа сияйност без лъщене


През пролетните и летни месеци, топлото, влажно време може да причини лъщене и омазняване без значение дали имате мазна кожа или не. Затова заложете на хидратант, който ще придаде матиращ завършек, но все пак да хидратира в дълбочина и да се бори с първите признаци на стареене. 

За щастие, грижата за кожата
Idéalia помага за постигането на красива кожа без лъщене въпреки високите температури. Комбинацията от Енергизиращия крем с изглаждащ и озаряващ ефект с капка от Серума с озаряващо действие е най-доброто решение за изглаждане, изравняване и освежаване на кожата. Освен това серумът предпазва кожата от външни замърсявания, които се увеличават през летните месеци. 

Ако имате смесена до мазна кожа, то заложете на Изглаждащия и озаряващ крем-гел, който ще осигури допълнително действие срещу лъщенето и ще направи кожата свежа, хидратирана и матирана, дори и в най-големите жеги. 

Есен и зима: подхранване и хидратиране


През есента и зимата най-вероятно грижите за кожата ще се променят, тъй като по-студените условия могат да причинят сухота и лющене. Дори ако кожата ви е мазна, този проблем може да се появи.

За да се справите със сухата кожа през зимата заложете на Енергизиращия крем с изглаждащ и озаряващ ефект за суха кожа, в комбинация със Серума с озаряващо действие. Тези продукти ще ви помогнат да хидратирате в дълбочина, за да имате мека, нежна и озарена кожа без сухи и лющещи се зони. Серумът предпазва от външни фактори, стяга кожата и намалява разширените пори като допринася за цялостната сияйност на лицето.  

За смесена до мазна кожа, заменете гел-крема с класическия
дневен крем Idéalia за нормална кожа, за да увеличите подхранването през този сезон без да утежнявате кожата.

go to top