ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Как да използвате Термалната минерализираща вода Vichy?

Открийте най-оптималната техника за нанасяне на Термална минерализираща вода Vichy, за да успокоите и подсилите кожата си.

Как да използвате Термалната минерализираща вода Vichy?

Термалната минерализираща вода не е единствено начин да се освежим и охладим през летните жеги. Тя заема огромна част от режима грижа за кожата. Пръскането на Термална минерализираща вода Vichy засилва кожата и нейната естествена красота. Тук, стъпка по стъпка, прочетете процедурата, използвана в института на Vichy.

#1: продължително пръскане

Как да използвате Термалната минерализираща вода Vichy?
water application 1

#2: подсушете кожата внимателно

Абсорбирайте остатъка от Термалната минерализираща вода Vichy като използвате памучен тампон или кърпичка върху лицето си. Кожата ви ще задържи влагата си, дори и след това, но трябва да знаете, че това е напълно нормално!
След това нанесете дневната или нощната грижа - минералите от водата ще се комбинират с техните активни съставки, за да подсилят кожата ви срещу всякакви агресори.

water application 2

#3: масажирайте, за да успокоите кожата


Ежедневната грижа трябва да отделя и малко време за релакс, съветват експертите от института Vichy. Техниката за лек масаж, подходящ за чувствителна кожа, се нарича "кожа в кожа" и представлява масажиране с много студени ръце. Потопете ръцете си за кратко време в студена вода, изсушете ги и леко ги поставете върху бузите и челото като масажирате отвътре навън. 

water application 3

Нашите продукти

Термална Минерализираща вода

Термална Минерализираща вода

go to top