getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Затворете

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

С възрастта, физическите и психологически промени могат да бъдат източник на стрес. Фокусирайте се върху позитивите и баланса, за да бъдете щастливи и уверени.

Когато забележим първите признаци на стареене като изтъняваща коса, поява на бръчки, отслабващи мускули или горещи вълни, това често води до чувства на тъга и несигурност. Този преход от младостта може да създаде големи трудности, но много жени всъщност откриват нова свобода и място за лично развитие.

Време за размисъл и вдъхновение


Проведени са много проучвания за ползите от медитацията и как тази техника може да помогне срещу процеса на стареене. Проучване, проведено в 
University of Massachusetts Medical School, показва по-ниски нива на стрес и по-добри резултати за цялостно благосъстояние на жени в зряла възраст, участващи в програмата.

Karita Saar Cullen, учител по медитация в Trinity College, Дъблин, обяснява как този вид медитация успокоява ума, когато седим, вървим и се вслушаме в дишането си. Притеснителните мисли са идентифицирани, осъзнати и в последствие изоставени.

Правилно хранене


В допълнение към медитацията, подобрете цялостното си здравословно състояние като избягвате твърде люти храни, много захар и мазнини. Пийте много вода и повишете приема на пълнозърнести храни, чисти протеини и свежи плодове. Ядките и семената съдържат витамин Е, цинк и калций: чудесни за кожата, косата и костите.

Грижа за външността


Изтъняването на косата е често срещан проблем при стареенето, затова обмислете използването на козметично решение. Aminexil има двойно действие върху корена и дължината на косъма, подхранвайки скалпа и укрепвайки цялата коса.

Допълнителните грижи за косата и кожата ви, заедно с редовната физическа активност, със сигурност ще подобри чувството ви за самоувереност и женственост.

Възползвайте се от възможността да сте по-уверени!


* University of California San Francisco

Тема:

Нашите продукти

 • Ново

  Aminexil Clinical 5 за жени

  DERCOS

  Aminexil Clinical 5 за жени

  Терапия за коса
 • Енергизиращ шампоан против косопад
 • Ново

  Aminexil Clinical 5 за мъже

  DERCOS

  Aminexil Clinical 5 за мъже

  Терапия за коса
 • Най-четени

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Коса

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

  прочетете статията

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Коса

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

  прочетете статията

  go to top