getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

 • favoris

С възрастта, физическите и психологически промени могат да бъдат източник на стрес. Фокусирайте се върху позитивите и баланса, за да бъдете щастливи и уверени.

Когато забележим първите признаци на стареене като изтъняваща коса, поява на бръчки, отслабващи мускули или горещи вълни, това често води до чувства на тъга и несигурност. Този преход от младостта може да създаде големи трудности, но много жени всъщност откриват нова свобода и място за лично развитие.

Време за размисъл и вдъхновение


Проведени са много проучвания за ползите от медитацията и как тази техника може да помогне срещу процеса на стареене. Проучване, проведено в 
University of Massachusetts Medical School, показва по-ниски нива на стрес и по-добри резултати за цялостно благосъстояние на жени в зряла възраст, участващи в програмата.

Karita Saar Cullen, учител по медитация в Trinity College, Дъблин, обяснява как този вид медитация успокоява ума, когато седим, вървим и се вслушаме в дишането си. Притеснителните мисли са идентифицирани, осъзнати и в последствие изоставени.

Правилно хранене


В допълнение към медитацията, подобрете цялостното си здравословно състояние като избягвате твърде люти храни, много захар и мазнини. Пийте много вода и повишете приема на пълнозърнести храни, чисти протеини и свежи плодове. Ядките и семената съдържат витамин Е, цинк и калций: чудесни за кожата, косата и костите.

Грижа за външността


Изтъняването на косата е често срещан проблем при стареенето, затова обмислете използването на козметично решение. Aminexil има двойно действие върху корена и дължината на косъма, подхранвайки скалпа и укрепвайки цялата коса.

Допълнителните грижи за косата и кожата ви, заедно с редовната физическа активност, със сигурност ще подобри чувството ви за самоувереност и женственост.

Възползвайте се от възможността да сте по-уверени!


* University of California San Francisco

Тема:

Нашите продукти

 • 21241Aminexil Clinical 5 за жени00NewDERCOSHAIR CAREТерапия за косаТретираща грижа против косопад

  Ново

  Aminexil Clinical 5 за жени

  DERCOS

  Aminexil Clinical 5 за жени

  Терапия за коса

 • 10399Енергизиращ шампоан против косопад00Best SellerDERCOSHAIR CAREШампоанТретираща грижа против косопад
  Енергизиращ шампоан против косопад
 • 21242Aminexil Clinical 5 за мъже00NewDERCOSHAIR CAREТерапия за косаТретираща грижа против косопад

  Ново

  Aminexil Clinical 5 за мъже

  DERCOS

  Aminexil Clinical 5 за мъже

  Терапия за коса

 • Най-четени

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Коса

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

  прочетете статията

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top