ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

С възрастта, физическите и психологически промени могат да бъдат източник на стрес. Фокусирайте се върху позитивите и баланса, за да бъдете щастливи и уверени.

Как да се чувстваме добре на зряла възраст

Когато забележим първите признаци на стареене като изтъняваща коса, поява на бръчки, отслабващи мускули или горещи вълни, това често води до чувства на тъга и несигурност. Този преход от младостта може да създаде големи трудности, но много жени всъщност откриват нова свобода и място за лично развитие.

Време за размисъл и вдъхновение


Проведени са много проучвания за ползите от медитацията и как тази техника може да помогне срещу процеса на стареене. Проучване, проведено в 
University of Massachusetts Medical School, показва по-ниски нива на стрес и по-добри резултати за цялостно благосъстояние на жени в зряла възраст, участващи в програмата.

Karita Saar Cullen, учител по медитация в Trinity College, Дъблин, обяснява как този вид медитация успокоява ума, когато седим, вървим и се вслушаме в дишането си. Притеснителните мисли са идентифицирани, осъзнати и в последствие изоставени.

Правилно хранене


В допълнение към медитацията, подобрете цялостното си здравословно състояние като избягвате твърде люти храни, много захар и мазнини. Пийте много вода и повишете приема на пълнозърнести храни, чисти протеини и свежи плодове. Ядките и семената съдържат витамин Е, цинк и калций: чудесни за кожата, косата и костите.

Грижа за външността


Изтъняването на косата е често срещан проблем при стареенето, затова обмислете използването на козметично решение. Aminexil има двойно действие върху корена и дължината на косъма, подхранвайки скалпа и укрепвайки цялата коса.

Допълнителните грижи за косата и кожата ви, заедно с редовната физическа активност, със сигурност ще подобри чувството ви за самоувереност и женственост.

Възползвайте се от възможността да сте по-уверени!


* University of California San Francisco

Тема:

Нашите продукти

 • Aminexil Clinical 5 за жени

  DERCOS

  Aminexil Clinical 5 за жени

  Терапия за коса
 • Dercos promo sticker
  Енергизиращ шампоан против косопад
 • Aminexil Clinical 5 за мъже

  DERCOS

  Aminexil Clinical 5 за мъже

  Терапия за коса
 • Най-четени

  Техники за най-добра основа за прикриване на кожа, склонна към несъвършенства

  Макиаж

  Техники за най-добра основа за прикриване на кожа, склонна към несъвършенства

  Ако се стремите да прикриете симптомите на акне, като несъвършенства, зачервяване и белези, не търсете повече! Прочетете нашите експертни съвети за постигане на равномерен тен

  прочетете статията

  Макиаж

  Розацея: нанасяне на фон дьо тен върху кожа, склонна към зачервяване

  Ако кожата Ви страда от зачервяване или неравности, имате нужда от фон дьо тен, който предлага пълно покритие, като същевременно осигурява естествено покритие. Нашите съвети за безупречен тен.

  прочетете статията

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Коса

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

  прочетете статията

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Съставки

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

  прочетете статията

  go to top