ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Ако забелязвате влошено качество на косата след менопаузата, потърсете тези три съставки за допълнителна доза плътност и обем.

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

След менопаузата, много жени съобщават, че се притесняват за качеството или текстурата на косата си. За щастие има няколко иновативни решения! От естествената рамноза до филоксан - една от най-иновативните молекули на L'Oréal Research, представяме 3 съставки с потенциал за подобряване на външния вид на косата след менопаузата.

Минерализираща вода от Vichy - успокоява сухия и раздразнен скалп

След менопаузата, много жени съобщават, че имат суха или лющеща се кожа на скалпа в резултат на изменените хормонални нива. Това може да доведе до силно чесане или агресивно разресване, което може да причини прекомерно увреждане на изтънялата коса. Vichy Mineralizing Water успокоява и подсилва кожата в корените на косъма и е клинично доказано, че намалява чувството на сърбеж. [1]
[1] Проучванията, проведени върху 26 доброволци, използващи Vichy Mineralizing Water в сравнение с обикновена вода, показват значително подобрение в усещането за парене и/или сърбеж.Филоксан – прикрепва се към косъма за по-плътен вид


Разработен от L'Oréal след 17-годишни проучвания, тази революционна молекула се свързва с косменото влакно чрез иновативна 3D мрежа, обгръщайки отделните влакна за по-плътна и по-обемна коса. Бонус: ефектът на допълнителен обем се запазва за до 10 измивания!

Рамноза - подобрява здравето на скалпа

Естественият захарид рамноза е основна съставка за подобряване на качеството на косата. Изследванията върху възстановената кожа показват, че рамнозата стимулира производството на клетъчни влакна, а проучванията in vitro показват положително въздействие върху растежа на космените фоликули, което е от съществено значение за изтънялата коса, често срещана след менопаузата.

Нашите продукти

 • Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  DERCOS

  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  Шампоан

  Шампоан за сгъстяване и обем, за слаба и изтъняваща коса. Възобновява скалпа, подсилва косата.

 • Densi-Solutions - Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

  DERCOS

  Densi-Solutions - Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

  Балсам за коса

  Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата. Хидратира скалпа и заздравява изтощената коса.

 • Densi-Solutions - Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

  DERCOS

  Densi-Solutions - Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

  Терапия за коса

  Концентрат за по-силна и плътна коса.

 • Най-четени

  Съставки

  Какво представлява хиалуроновата киселина в грижата за кожата?

  Хиалуроновата киселина е съставката против стареене, за която ще Ви каже всеки експерт по грижа за кожата - но как действа, за да защити кожата ни? Тук ще разгледаме всички предимства, които тази дълбоко хидратираща съставка може да предложи за повехналия тен.

  прочетете статията

  Съставки

  Ресвератрол - следващият значим антиоксидант против стареене?

  Известни със своите свойства против стареене, антиоксидантите са водещата новина в света на грижата за кожата. Тук разглеждаме ресвератрол, който според експертите, благодарение на своите оксидативни способности, е лидер в борбата срещу стреса.

  прочетете статията

  go to top