ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Кои са най-добрите продукти за суха кожа?

Имате суха кожа? Тези овлажняващи съставки могат да бъдат решение за тонизиран, хидратиран тен! Вижте най-добрите продукти за грижа за кожата и съставки при суха кожа, включително повяхване на тена, лющене и стягане.

Кои са най-добрите продукти за суха кожа?

Как да хидратирате сухата кожа?

Липсата на вода води до усещането, че кожата е лющеща се и груба на допир, както и до уморен или повяхнал тен. Факторите, които могат да повлияят на хидратацията на кожата, са разнообразни - от възрастта до околната среда и UV лъчите, затова е от решаващо значение да се уверите, че нивата на влажност в кожата се допълват независимо от Вашия тен или тип кожа. При избора на продукти за хидратация за суха кожа, са подходящи такива, обогатени с хидратиращи съставки като глицерин. Тази съставка би помогнала за укрепване на способността на кожата да задържа вода, а SPF може да има положителен ефект за предотвратяване на дехидратацията

Каква е най-добрата грижа за кожата при суха кожа?


При суха кожа трябва да се избягват почистващи препарати на основата на гел, съдържащи астрингенти като леска и плодови киселини, тъй като те още повече засилват изсушаването на кожата. Започнете деня си с лека мицеларна вода, за да отстраните образувания през нощта себум, преди да почистите добре кожата с хидратиращо почистващо мляко. Подготвянето на кожата с хидратиращ продукт, като например Minéral 89 на Vichy, ще Ви помогне да запазите влагата. Нанесете дневен крем, обогатен с Термална минерализираща вода на Vichy, за да подсилите дехидратираната кожа. Ако сте навън или дори седите на бюрото си напръскайте лицето си с Термална вода Vichy

Кои са наи-добрите съставки за суха кожа?

Хиалуронова киселина: звездната съставка в грижата за кожата

Кой е най-добрият хидратант за суха кожа? Когато търсите продукти, които да повишат хидратацията на кожата, избирайте съставки, които помагат да се увеличат естествените хидратиращи свойства на кожата, като хиалуронова киселина. Първенец в грижата за кожата, тази невероятно ефективна молекула може да се похвали с впечатляващи хигроскопични свойства, позволявайки на хиалуроновата киселина да привлича и задържа молекулите на водата от околната среда. Данните са впечатляващи: хиалуроновата киселина може да издържи до хиляда пъти теглото си във вода - обяснявайки репутацията си като една от предпочитаните овлажняващи съставки в света на козметичните продукти за кожа.

Термалната минелизираща вода Vichy е богата на
15ключови минерала

Кои са най-добрите продукти за суха кожа?


Хиалуронова киселина + Термална минерализираща вода Vichy  = Minéral 89

Като част от интензивно хидратиращата формула на Minéral 89, хиалуроновата киселина действа заедно с популярната минерализираща вода на Vichy, увеличавайки максимално задържането на вода и подсилвайки кожата. И докато хиалуроновата киселина спомага за предотвратяване на транссепидермалната загуба на вода, минерализиращата вода на Vichy е богата на 15 ключови минерала, които са от съществено значение за здравата кожа. Перфектният коктейл за хидратирана, свежа и тонизирана кожа всеки ден!

Нашите продукти

 • Vichy M89 promo.png
  Укрепващ и хидратиращ гел-бустер

  MINÉRAL 89

  Укрепващ и хидратиращ гел-бустер

  ИНОВАЦИЯ: дневна доза сила за кожата

 • Термална Минерализираща вода
 • Най-четени

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Съставки

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

  прочетете статията

  Съставки

  Какво представлява хиалуроновата киселина в грижата за кожата?

  Хиалуроновата киселина е съставката против стареене, за която ще Ви каже всеки експерт по грижа за кожата - но как действа, за да защити кожата ни? Тук ще разгледаме всички предимства, които тази дълбоко хидратираща съставка може да предложи за повехналия тен.

  прочетете статията

  Съставки

  Ресвератрол - следващият значим антиоксидант против стареене?

  Известни със своите свойства против стареене, антиоксидантите са водещата новина в света на грижата за кожата. Тук разглеждаме ресвератрол, който според експертите, благодарение на своите оксидативни способности, е лидер в борбата срещу стреса.

  прочетете статията

  go to top