ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Маските за лице: най-добрият спасител за кожата ви през лятото

Това лято поддържайте кожата си чиста и сияйна с 3 маски, обогатени с минерали за перфектно освежаване.

Маските за лице: най-добрият спасител за кожата ви през лятото

Излагането на слънце може да доведе до зачервяване, фини линии и неравномерен тен. Дори и да не излагате кожата си на слънце, тя може да се изсуши от жегата. Време да вземете подхранваща маска с минерали като Ексфолиращата маска с озаряващ ефект на Vichy! След плаж по кожата могат да се появят несъвършества. Почистете порите си с Почистващата маска с глина на Vichy. Ето 5 причини защо кожата ще Ви благодари след това...

Хидратирайте жадната кожа след ден на слънце

Рядко пием достатъчно вода през деня. Особено, когато е горещо навън. Точно като телата ни, кожата ни има нужда от хидратация. Успокояващата маска е като голяма чаша вода за Вашата кожа. Оставете я да подейства 5 минути и след това масажирайте остатъка, докато попие в кожата. Почувствайте дълготрайно освежаване.

Успокойте дискомфорта причинен от UV лъчите.

Слънцето може да ни остави с опъната кожа и да причини дискомфорт. Маската за лице възстановява и засилва кожната бариера като успокоява дискомфорта и придава сияен тен. Успокояващата маска ухае на мента и освежава кожата. За по-голяма доза комфорт напръскайте и с Термална Минерализираща вода Vichy , която е популярна с успокояващото и възстановяващото си действие.

Отстранете замърсяванията, за да оставите кожата си да диша

След дълъг, горещ ден на плажа, порите се запушват лесно, ако не ги почиствате. Почистете кожата си с страхотната маска с глина! Обогатена с два вида глина: Каолин и Бентонит, които заедно премахват излишния себум. Екстрактът от алое вера хидратира и успокоява кожата.

Летните вечери

Независимо дали е вечеря с приятели или пикник на пясъка , Ексфолиращата маска с озаряващ ефект е най-добрият Ви приятел. След 5 мин. кожата Ви е сияйна благодаряние на ексфолиращите вулканични чатици и плодова киселина. Не забравяйте да сложите тази маска в чантата си, където и да отидете.

Релаксирайте ума и тялото

Не само кожата Ви е изморена след излагане на слънце, цялото ви тяло може да бъде. Насладете се на времето за себе си като нанесете маска на лицето, настаните краката си удобно и отпиете детоксикираща вода с плодове. Опитайте вода с краставица или лимон или дори ягода, за плодово освежаване,

Нашите продукти

Термална Минерализираща вода

Термална Минерализираща вода

go to top