ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Нова грижа срещу стареене на кожата

SLOW ÂGE е уникалната комбинация от антиоксидантен екстракт от корените на Baicalin, укрепващ пробиотичен дериват Bifidus и Термална Минерализираща Вода Vichy.

Baicalin: Антиоксидантна сила


Лаборатории Vichy избра корена от Baicalin сред хилядите растителни видове, които съществуват в Китай. Идвайки от региона Шанси, чийто климат се характеризира със силно UV лъчение и студено време, растението Baicalin е развило невероятна устойчивост. В неговите корени, наречени „златни корени“, се крие основната му сила. От 2 000 години, Baicalin е едно от 50-те ключови растения, използвани в традиционната китайска медицина. Лаборатории Vichy успяват да демонстрират изключителните антиоксидантни свойства на екстракта Baicalin като даже откриват, че  антиоксидантният му спектър е по-мощен от референтните молекули на витамин С и витамин Е.

Bifidus, пробиотичен дериват: Укрепващо кожата действие


Пробиотиците са живи микроорганизми, чийто благоприятен ефект върху здравето, особено върху чревната микрофлора, отдавна е известен. Bifidus е производно от пробиотик, получено от ферментацията на бактерията Bifidobacterium Longum. Пробиотичният Bifidus подсилва защитната бариера на кожата и има изключителни предимства: кожата е по-малко уязвима на агресивните фактори на околната среда. В резултат на това се намалява сухотата и чувствителността на кожата.

Термална минерализираща вода Vichy: Естествена подсилваща грижа


В основата на всеки продукт на Vichy, укрепващата термална вода, обогатява всяка формула със своите 15 минерала. Извлечена от сърцето на френските вулкани, тази термална вода има уникално богато и балансирано минерално съдържание. Общо 15 научни теста демонстрират способността на водата да балансира, укрепва и регенерира кожата, като я прави по-силна и по-устойчива на агресивните външни фактори.

Най-четени

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Съставки

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

прочетете статията

Съставки

Какво представлява хиалуроновата киселина в грижата за кожата?

Хиалуроновата киселина е съставката против стареене, за която ще Ви каже всеки експерт по грижа за кожата - но как действа, за да защити кожата ни? Тук ще разгледаме всички предимства, които тази дълбоко хидратираща съставка може да предложи за повехналия тен.

прочетете статията

Съставки

Ресвератрол - следващият значим антиоксидант против стареене?

Известни със своите свойства против стареене, антиоксидантите са водещата новина в света на грижата за кожата. Тук разглеждаме ресвератрол, който според експертите, благодарение на своите оксидативни способности, е лидер в борбата срещу стреса.

прочетете статията

go to top