ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Нова грижа срещу стареене на кожата

SLOW ÂGE е уникалната комбинация от антиоксидантен екстракт от корените на Baicalin, укрепващ пробиотичен дериват Bifidus и Термална Минерализираща Вода Vichy.

Baicalin: Антиоксидантна сила


Лаборатории Vichy избра корена от Baicalin сред хилядите растителни видове, които съществуват в Китай. Идвайки от региона Шанси, чийто климат се характеризира със силно UV лъчение и студено време, растението Baicalin е развило невероятна устойчивост. В неговите корени, наречени „златни корени“, се крие основната му сила. От 2 000 години, Baicalin е едно от 50-те ключови растения, използвани в традиционната китайска медицина. Лаборатории Vichy успяват да демонстрират изключителните антиоксидантни свойства на екстракта Baicalin като даже откриват, че  антиоксидантният му спектър е по-мощен от референтните молекули на витамин С и витамин Е.

Bifidus, пробиотичен дериват: Укрепващо кожата действие


Пробиотиците са живи микроорганизми, чийто благоприятен ефект върху здравето, особено върху чревната микрофлора, отдавна е известен. Bifidus е производно от пробиотик, получено от ферментацията на бактерията Bifidobacterium Longum. Пробиотичният Bifidus подсилва защитната бариера на кожата и има изключителни предимства: кожата е по-малко уязвима на агресивните фактори на околната среда. В резултат на това се намалява сухотата и чувствителността на кожата.

Термална минерализираща вода Vichy: Естествена подсилваща грижа


В основата на всеки продукт на Vichy, укрепващата термална вода, обогатява всяка формула със своите 15 минерала. Извлечена от сърцето на френските вулкани, тази термална вода има уникално богато и балансирано минерално съдържание. Общо 15 научни теста демонстрират способността на водата да балансира, укрепва и регенерира кожата, като я прави по-силна и по-устойчива на агресивните външни фактори.

go to top