ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

#Прекрасна: най-добрият грим за кожа с несъвършенства

Не е нужно нанасянето на фон дьо тен върху кожата с несъвършенства да се превръща в кошмар. Прочетете нашите най-добри съвети за постигане на гладко, безупречно покритие с оптимален завършек.

Основни формули и съставки за кожа с несъвършенства

Ако имате акне, зачервяване или белези, вероятно търсите формула за пълно покритие, за да прикриете евентуално обезцветяване или неравности в тена на кожата. Кожа, склонна към петна и несъвършенства, обикновено – но не винаги – има проблем с прекомерното производство на себум, затова изберете матираща формула, която попива остатъчния себум

Търсете хипоалергенни, некомедогенни формули, за да избегнете раздразнението на чувствителната кожа.

Днешните усъвършенствани формули за фон дьо тен често включват успокояващи съставки, които помагат за преодоляване на несъвършенствата и едновременно с това ги прикриват. Потърсете хипоалергични, не-комедогенни формулировки, за да избегнете раздразнена или чувствителна кожа.

Съвети и трикове за фон дьо тен: за какво да внимавате


При нанасяне на грим върху кожа с несъвъренства обърнете внимание на текстурата на продукта. Течният фон дьо тен понякога е трудно попиващ, така че винаги използвайте четка за равномерно, безупречно покритие и прахообразен сет, за да сте сигурни, че гримът ви няма да се размаже.

Нашите продукти

 • [3D КОРЕКЦИЯ] Коригиращ фон дьо тен за изглаждане повърхността на кожата, 16ч.
 • Коригиращ фон дьо тен флуид 16ч.
 • Най-четени

  Техники за най-добра основа за прикриване на кожа, склонна към несъвършенства

  Макиаж

  Техники за най-добра основа за прикриване на кожа, склонна към несъвършенства

  Ако се стремите да прикриете симптомите на акне, като несъвършенства, зачервяване и белези, не търсете повече! Прочетете нашите експертни съвети за постигане на равномерен тен

  прочетете статията

  Макиаж

  Розацея: нанасяне на фон дьо тен върху кожа, склонна към зачервяване

  Ако кожата Ви страда от зачервяване или неравности, имате нужда от фон дьо тен, който предлага пълно покритие, като същевременно осигурява естествено покритие. Нашите съвети за безупречен тен.

  прочетете статията

  go to top