OK

OKCancel

Thank you

Close

Розацея: нанасяне на фон дьо тен върху кожа, склонна към зачервяване

 • favoris

Ако кожата Ви страда от зачервяване или неравности, имате нужда от фон дьо тен, който предлага пълно покритие, като същевременно осигурява естествено покритие. Нашите съвети за безупречен тен.

Съвети за прикриване на зачервяване с фон дьо тен

Изборът на правилния нюанс на основата е трудно в повечето случаи, но какво да направите, когато тенът на кожата ви е неравен или страда от зачервяване? Ако, подобно на много жени, се борите със зачервяване по бузите, носа и устата, третирането на тази зона с коректор с високо покритие, който съответства на вашия тен на кожата, ще помогне за разрешаване на проблема. Ако искате да коригирате по-големи зони с неравномерен тен на кожата или цялото зачервяване, можете да изберете и основа за коригиране на тена, който се нанася под коректора или фон дьо тена. Това ще служи като основа за грим на цялото лице.

understanding your skin’s undertones is the key to finding your perfect match

Независимо дали искате да коригирате конкретни области на зачервяване или да изравните тена като цяло, ключът към намирането на идеалната комбинация е да разберете какъв е подтенът на кожата ви. Така ще можете да избегнете завършек, подобен на маска - и не забравяйте да разнасяте, разнасяте, разнасяте, особено около шията и слепоочията!

Основни съставки и формули за кожа, склонна към зачервяване

Ако се борите с неравномерен цвят на кожата, като например розацея или петна тип „портвайн“, ще имате нужда от фон дьо тен с високо покритие, който предлага естествен завършек. Изберете богати на пигменти продукти и формули с дълготраен ефект, за да избегнете необходимостта от корекции. Ако имате зачервяване, свързано с акне, търсете продукти, съдържащи матиращи съставки, които да абсорбират излишния себум. Чувствителната кожа също да страда от зачервяване и в резултат на дразнене или стрес, така че е важно да разберете дали избраната формула е тествана върху чувствителна кожа, за да избегнете реакция.

Нашите продукти

 • 10337Коригиращ фон дьо тен флуид 16ч.4.975DERMABLENDMAKEUPФон дьо тенФон дьо тен за нормална до смесена кожа
  Коригиращ фон дьо тен флуид 16ч.
 • Най-четени

  Макиаж

  Техники за най-добра основа за прикриване на кожа склонна към несъвършенства

  Ако се стремите да прикриете симптомите на акне, като несъвършенства, зачервяване и белези, не търсете повече! Прочетете нашите експертни съвети за постигане на равномерен тен

  прочетете статията

  go to top