ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ VICHY

Открийте нашето най-ново предложение: дневна доза сила за кожата Mineral 89 гел-бустер, който ежедневно предпазва кожата от негативните фактори на експозома в комбинация с Liftactiv Fresh shot Серум с антиоксидантен ефект.

комплимент

fresh shot

Liftactiv Supreme Fresh shot Серум с антиоксидантен ефект

Иновация: Интензивна 10-дневна грижа за озарена и по-стегната кожа.
Формула, обогатена с 15% чист Витамин C, полифеноли от морски бор, neohesperidin и фрагментирана хиалуронова киселина. 
Действие срещу първи признаци на стареене и уморена кожа*.
Подходящ за чувствителна кожа. Хипоалергенен.

*Клинично доказана ефикасност след 10-дневна употреба. Фините линии и следите от умора са видимо намалени, а тенът е озарен.

Специален ефект срещу умора: Периоди на стрес. Смяна на сезони. Липса на сън.

УПОТРЕБА

Нанесете малко количество върху лицето, като избягвате зоната около очите, устните и ноздрите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с чиста вода. 
Този продукт съдържа съставки, които могат да раздразнят кожата и е необходимо да следвате инструкциите относно честотата и продължителност на употреба. В случай на изгаряне, веднага изплакнете обилно кожата с вода. Ако дразненето продължава, прекратете употребата и се консултирайте с лекар.

ВАЖНО!

Този продукт може да направи кожата ви по-чувствителна към слънцето и по-податлива на слънчеви изгаряния. Предпазвайте кожата си от слънцето по време на употреба и поне 7 дни след последното нанасяне на продукта, като избягвате излагането на слънце и носите защитно облекло като шапки и използвате UVA / UVB защита с поне SPF 15. Колкото по-дълго сте изложени на слънце, толкова по-често трябва да нанасяте слънцезащитни продукти. Не използвайте автобронзанти по време на употреба и поне 7 дни след нанасяне. Ако по време на или след приложението се появи силно дразнене на кожата или обрив, прекратете употребата или намалете честотата. Ако дразненето продължава, потърсете медицинска помощ. Измийте ръцете си след употреба.

*Специалното предложение е валидно при закупуване на комплект, съдържащ MINERAL 89 дневен гел бустер 50мл и LIFTACTIV FRESH SHOT Серум с антиоксидантен ефект против признаци на уморена кожа 10мл. Валидно до изчерпване на количествата.

Списък с аптеки

go to top