ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Сега е моментът да заложите основите на бъдещето на кожата си

В постоянното търсене на по-ефективни продукти за грижа за кожата, Лаборатории Vichy идентифицираха прогресивните признаци на стареене на кожата. Запознайте се с тях ...

Сега е моментът да заложите основите на бъдещето на кожата си

Типичните признаци на стареене на кожата включват загуба на еластичност, постепенна поява на бръчки и фини линии, сухи или тъмни петна (включително възрастови петна) и сивкав тен. Тези фактори стават по-изразени с напредване на възрастта, но възприемането на няколко ключови навика в ежедневието Ви, като допълнение към специфичния за Вас режим на грижа за кожата, може да помогне за постигането на по-голям ефект.

Слънцезащитни продукти за по-сияйно бъдеще

Важно е винаги да използвате овлажняваща грижа с висок SPF, независимо от времето - UV лъчите могат да проникнат през кожата дори в облачни дни! Освен очевидните ползи по отношение на кафяви/възрастови петна, слънцезащитни продукти срещу увреждане от слънцето помагат конкретно да се предотврати появата на бръчки, както и за намаляване на риска от развитие на рак на кожата. Нанасяйте повторно на всеки 2 до 3 часа - за лицето е достатъчна около половин чаена лъжичка от продукта. Комбинирането на SPF крем със серум или овлажняваща грижа с високо съдържание на антиоксиданти спомага за защитата на кожата, което може да помогне за отстраняването на вредите, причинени на кожата от слънчевите лъчи.

Здравословен начин на живот за сияйна кожа

Хроничният стрес и умората могат да окажат отрицателно въздействие върху дългосрочната регенерираща способност на кожата, така че отдайте внимание на психичното благополучие чрез медитация или редовно релаксиращи практики. Дългосрочният подход към физическото и психическото благополучие, заедно с цялостния режим на грижа за кожата, спомага за полагането на основи за силно бъдеще за Вашата кожа.

go to top