getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Сега е моментът да заложите основите на бъдещето на кожата си

Сега е моментът да заложите основите на бъдещето на кожата си
 • favoris

В постоянното търсене на по-ефективни продукти за грижа за кожата, Лаборатории Vichy идентифицираха прогресивните признаци на стареене на кожата. Запознайте се с тях ...

Типичните признаци на стареене на кожата включват загуба на еластичност, постепенна поява на бръчки и фини линии, сухи или тъмни петна (включително възрастови петна) и сивкав тен. Тези фактори стават по-изразени с напредване на възрастта, но възприемането на няколко ключови навика в ежедневието Ви, като допълнение към специфичния за Вас режим на грижа за кожата, може да помогне за постигането на по-голям ефект.

Слънцезащитни продукти за по-сияйно бъдеще

Важно е винаги да използвате овлажняваща грижа с висок SPF, независимо от времето - UV лъчите могат да проникнат през кожата дори в облачни дни! Освен очевидните ползи по отношение на кафяви/възрастови петна, слънцезащитни продукти срещу увреждане от слънцето помагат конкретно да се предотврати появата на бръчки, както и за намаляване на риска от развитие на рак на кожата. Нанасяйте повторно на всеки 2 до 3 часа - за лицето е достатъчна около половин чаена лъжичка от продукта. Комбинирането на SPF крем със серум или овлажняваща грижа с високо съдържание на антиоксиданти спомага за защитата на кожата, което може да помогне за отстраняването на вредите, причинени на кожата от слънчевите лъчи.

Здравословен начин на живот за сияйна кожа

Хроничният стрес и умората могат да окажат отрицателно въздействие върху дългосрочната регенерираща способност на кожата, така че отдайте внимание на психичното благополучие чрез медитация или редовно релаксиращи практики. Дългосрочният подход към физическото и психическото благополучие, заедно с цялостния режим на грижа за кожата, спомага за полагането на основи за силно бъдеще за Вашата кожа.

Нашите продукти

 • 22803Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.9311SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22801Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.73SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22802Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им00SLOW ÂGEFACE CAREКрем за околоочен контурГрижа против стареене
  Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Най-четени

  Как да живеете добре на бързи обороти

  Лайфстайл

  Как да живеете добре на бързи обороти

  Спокойният и бавен живот е страхотен, но не е за всеки. Без значение дали се борите със стрес на работа, вкъщи или просто се опитвате да отделите по 5 минути дневно за себе си, опитайте няколко от нашите съвети за живот на бързи обороти без проумора.

  прочетете статията

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Коса

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

  прочетете статията

  Суперхраните: факти и митове

  Лайфстайл

  Суперхраните: факти и митове

  Когато става въпрос за тенденции в храненето лесно можем да се объркаме от прекалено много противоречаща си и непроверена информация. Ние ще ви запознаем с фактите и митовете при суперхраните, с помощта на експертни мнения и съвети.

  прочетете статията

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Коса

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

  прочетете статията

  go to top