ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Съчетаване на маските: персонализирайте своята маска за лице

Поледната тенденция в сферата на красотата е Съчетаването на няколко вида маски. Така ще задоволите всички нужди на Вашата кожа. Дайте на кожата си нужната грижа у дома с тези няколко лесни съвета и препоръки.

Съчетаване на маските: персонализирайте своята маска за лице

Никога не сте чували за комбиниране на различни маски?

Най-новата тенденция в сферата на грижата за кожата е нанасянето на различен вид маска на различните зони на лицето, според нуждите им. По този начин можете да комбинирате, почистване на порите, ексфолиране и хидратация на кожата, само с едно нанасяне. Нанесете на чиста кожа и оставете маските да подействат за 5 минути, след това измийте с топла вода и се насладете на резултата. 

Готови ли сте за комбиниране на няколко вида маски? 
Първа стъпка: изчистете грима си и почистете кожата си. 
Втора стъпка: съчетайте и нанесете заедно любимите си маски. Ето някои комбинации, които може да пробвате....

Комбинации от маски, които да пробвате за Вашата кожа

Сухи бузи, мазна Т-зона = синя + сива маска

Съчетаване на маските: персонализирайте своята маска за лице

Често чувствителната кожа може да има сухи зони под очите, на скулите и около брадичката, но все пак Т-зоната да бъде мазна. За да хидратирате сухите зони на лицето си, нанесете Успокояващата маска с минерали.  Нейната лека и свежа формула възвръща сияйната кожа и хидратира епидермиса, за да предотврати появата на фини линии и сивкав тен. За да почистите порите си, нанесете в размер от едно грахово зърно от Почистващата порите маска върху челото, носа и брадичката. Улеснете проникването на маската като притиснете с пръсти. Оставете Почистващата порите маска да действа за 5 минути. Често се смята, че когато глината засъхне, действието спира, но това означава, че и кожата под нея е изсушена, затова 5 минути са напълно достатъчни. Остранете внимателно с гъбичка или мокро памуче. Можете да оставите Хидратиращата маска повече от 5 минути.

Кожа със сивкав тен и черни точки = розова и сива маска

Съчетаване на маските: персонализирайте своята маска за лице

Озаряващата маска с ексфолиращ ефект помага за изравняването на тена и озарява уморената кожа. Нанесете на челото и бузите и стимулирайте кожата с леки кръгообразни движения за нежна ексфолация. Съчетайте я с Почистващата порите маска, която нанесете на носът и брадичката. Тази маска е с формула от два вида бяла глина, които помагат за почистването на порите и черните точки, без да изсушават кожата.

Чувствителна кожа със сивкав тен= розова + синя маска

Съчетаване на маските: персонализирайте своята маска за лице

За жените, желаещи ексфолиране, но имат страх да не възпалят чувствителната си кожа, Озаряващата маска на Vicy може да направи нежен пилинг у дома. Нанесете и Успокояващата маска с минерали, която ще намали дискомфорта и хидратира кожата.

go to top