getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

Vichy се ангажира да запази поверителността на личните данни, предоставени чрез настоящата форма. Личните данни, събрани чрез тази форма са обект на ползване от Vichy за целите на управлението на вашата регистрация и управление на потребителските мнения.

Имате право на достъп, коригиране и изтриване на предоставените лични данни. Можете да упражните това право по всяко време като изпратите e-mail до [email protected]

Можете да проверите по всяко време Правилата за защита на личните данни както и общите ни Правила.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Термална Минерализираща Вода Vichy за цялото семейство

Термална Минерализираща Вода Vichy за цялото семейство
  • favoris

Термалната минерализираща вода Vichy е подходяща за цялото семейство

Минерализиращата вода не е само за жени... Мъжете и децата също могат да се радват на нейните освежаващи качества.
Термалната минерализираща вода Vichy става любим продукт на цялото семейство.

За децата: лесно, моментално освежаване

Термалната Минерализираща Вода Vichy е идеална за освежаване на малчуганите в жегата. Например по време на дълго пътуване, ще забележите как едно пръскане ще промени нагласата на цялото семейство. Разбира се, благодарение на минералите, термалната вода Vichy също успокоява зачервявания и раздразнения по кожата на бебетата. Трикът, който най-много помага: оставете флакона за малко в хладилника (или фризера) за ултраосвежаващ ефект на лицето. Децата го обожават!

За господата: успокояващо действие след бръснене


Само с едно движение мъжете ще бъдат доволни: едно впръскване след бръснене и кожата е успокоена. С коктейла си от 15 минерала, термалната вода Vichy успокоява раздразненията след бръснене, без значение дали е с нормална или електрическа самобръсначка.

А за вас дами: още по-красива кожа

Напръскайте лицето си сутрин преди нанасяне на грижа и грим, както и вечер на почистена кожа, за да засилите ефективността на продуктите и цялостната грижа за кожата. Заради богатото си съдържание на минерали, Термалната минерализираща вода Vichy играе активна роля в хидратирането и оксидирането на кожата. Може да се използва и за завършек и по-дълготраен грим. 

Нашите продукти

  • 19343Термална Минерализираща вода52ТЕРМАЛНА ВОДА VICHY
    Термална Минерализираща вода
  • Най-четени

    go to top