ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Термална Минерализираща Вода Vichy за цялото семейство

Термалната минерализираща вода Vichy е подходяща за цялото семейство

Термална Минерализираща Вода Vichy за цялото семейство

Минерализиращата вода не е само за жени... Мъжете и децата също могат да се радват на нейните освежаващи качества.
Термалната минерализираща вода Vichy става любим продукт на цялото семейство.

За децата: лесно, моментално освежаване

Термалната Минерализираща Вода Vichy е идеална за освежаване на малчуганите в жегата. Например по време на дълго пътуване, ще забележите как едно пръскане ще промени нагласата на цялото семейство. Разбира се, благодарение на минералите, термалната вода Vichy също успокоява зачервявания и раздразнения по кожата на бебетата. Трикът, който най-много помага: оставете флакона за малко в хладилника (или фризера) за ултраосвежаващ ефект на лицето. Децата го обожават!

За господата: успокояващо действие след бръснене


Само с едно движение мъжете ще бъдат доволни: едно впръскване след бръснене и кожата е успокоена. С коктейла си от 15 минерала, термалната вода Vichy успокоява раздразненията след бръснене, без значение дали е с нормална или електрическа самобръсначка.

А за вас дами: още по-красива кожа

Напръскайте лицето си сутрин преди нанасяне на грижа и грим, както и вечер на почистена кожа, за да засилите ефективността на продуктите и цялостната грижа за кожата. Заради богатото си съдържание на минерали, Термалната минерализираща вода Vichy играе активна роля в хидратирането и оксидирането на кожата. Може да се използва и за завършек и по-дълготраен грим. 

Нашите продукти

Термална Минерализираща вода

Термална Минерализираща вода

go to top