ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Защо се нуждаете от хидратация за лице Minéral 89

Каквато и да е възрастта или вида на кожата Ви, Minéral 89 на Vichy е чудесно допълнение към Вашата ежедневна грижа за кожата. Прочетете защо трябва да намерите място във Вашата баня за първия ултра-хидратиращ гел-бустер за кожата на Vichy.

Какво представялява Minéral 89?

Защо се нуждаете от хидратация за лице Minéral 89

Първият гел-бустер от Vichy


Ежедневната доза свежест на кожата Ви, Minéral 89 е първият гел-бустер, разработен от лабораториите на Vichy, за да придаде на кожата допълнителна доза от необходимата хидратация като я защитава от външни агресивни фактори, Minéral 89 е богат на овлажняващи съставки, включително глицерин, хиалуронова киселина и богатата на минерали термална минерализираща вода на Vichy, за ежедневно подсилване, регенериране и защита на кожата. Леката, свежа текстура и мощни хидратиращи способности правят Minéral 89 идеален хидратиращ продукт за суха кожа - независимо от Вашата възраст. В клинично проучване след 52 жени на възраст между 26 г. и 62 г. се установява, че 85% от тях отбелязват по-хидратирана кожа непосредствено след употреба, а 79% съобщават, че кожата им е по-свежа.[1]
[1] Клинично проучване, проведено сред 52 китайски жени на възраст 26-62 години, всички с чувствителна кожа.


Ключови цифри

  • Формула с 89% Термална Минерализираща вода Vichy съдържаща 5.2г минерали на литър
  • По-хидратирана кожа веднага след употреба: 85%
  • По тонзирана кожа под и около очите : 88%

Иновативен продукт

За начало да разгледаме формулата на Minéral 89 - резултат от над 100 задълбочени фармацевтични проучвания! Minéral 89 получава името си от невероятно високия процент на минерализираща вода на Vichy, основната му съставка - 89%, ако трябва да сме точни, за разлика от около 20% за повечето продукти на Vichy. Причината? Термалната минерализираща вода на Vichy е невероятно мощна, с над 5,2 грама минерали на литър - което я прави изключително трудна за вкарване във формула.

Научно доказани резултати

След повече от година на клинични изпитания учените на Vichy най-накрая намират перфектната текстура - свеж, лек серум, който моментално се абсорбира от кожата. Всичко това, заедно с впечатляващо краткия списък на съставките, ражда един невероятно ефективен продукт с висока поносимост, подходящ и за чувствителна кожа. Уникалната комбинация от интензивно овлажняващи съставки на Minéral 89 го прави идеален за ежедневна употреба, като гарантира, че кожата Ви остава хидратирана, дори под въздействието на ежедневните агресивни фактори (вреди от UV лъчи, замърсяване, умора).

Къде е мястото на Minéral 89 в ежедневната грижа за кожата?


Леката, гелоподобна текстура на Minéral 89 го прави чудесна отправна точка при ползване на Вашата ежедневна грижа за кожата. След първото почистване на кожата, вземете с върха на (чисти пръсти) или върху дланта си и след това внимателно нанесете по лицето с нежни потупващи движения, за моментална хидратация. Нещо повече, деликатната формула на Minéral 89 означава, че е напълно безопасна за употреба по деликатната област около очния контур: 88% от участниците отбелязват по-гъвкава кожа под и около очния контур след 28 дни продължителна употреба.   Освен че допълва настоящата Ви грижа за кожата, Minéral 89 е чудесно решение, ако искате да предложите на кожата си допълнителна защита, когато температурите започват да се покачват. Нанесете върху кожата, преди да нанесете обичайния си SPF-продукт, за да избегнете усещането за опъната, дехидратирана кожа, когато навън е по-топло, или нанесете на слой под по-богат дневен крем, за да предпазите кожата от зимния студ.

go to top