ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Как да изберем подходяща грижа за околоочния контур?

Във времена, които налагат постоянната употреба на предпазна маска, ние от Vichy, сме тук, за да ви припомним да се погрижите за тази част от лицето, която остава видима и  пряко изложена на околната среда – зоната около очите. Предпазната маска ни пази от вирусите и замъряването на въздуха, но тя има и своите негативни последствия, с които най-вероятно вече всеки от нас се е сблъскал. Често се оплакваме, че дишаме по-трудно, когато сме с маска, кожата е изложена на постоянна влага, която е първоизточникът на появата на раздразнения и несъвършенства по тази част от лицето, която остава скрита. Полагаме всякакви грижи за нейното възстановяване, но дали правим същото и за кожата в зоната на околоочния контур? Защо всъщност е от такова значение да се погрижим за него? 
Както вече споменахме, съществуват фактори на експозома, като замърсяването и дехидратирането, от които маската няма как да предпази зоната около очите. Знаете ли, че именно тези фактори са причината за появата на първи признаци на стареене на кожата и раздразнение на очите. Ние знаем, че всяка една дама обръща внимание на тези черти и затова сме тук, за да намерим най-доброто решение, като ви представим нашите продукти:

Aqualia Thermal за околоочен контур с ободряващ ефект е лек освежаващ гел, който осигурява дълготраен хидратиращ ефект, благодарение на формула, обогатена с хиалуронова киселина и патентована съставка AquabiorylТМ. Формулата съдържа и кофеин с насочено действие върху торбичките и тъмните петна. Продуктът подсилва кожата, като подпомага разпределението на водата в зоната около очите, заглажда линиите на дехидратация, а признаците на умора са видимо намалени.

m89 eyesMineral 89 за околоочен контур е може би най-мощната грижата на Виши, ако говорим за тъмни кръгове и укрепване на кожата. С 89% вулканична вода Vichy, комбинирана с хиалуронова киселина, чист кофеин, масло от карите, глицерин и екстракт от зелени микроводорасли, Minéral 89 Eyes е точната доза сила за по-свеж вид. Този продукт укрепва бариерната функция на кожата в областта около очите, изглажда бръчките, като същевременно осигурява 24 часа хидратация и намалява тъмните кръгове под очите за по-отпочинал поглед.

Idealia крем за околоочен контур е грижа срещу признаците на умора, неравен и сивкав тен в зоната около очите, подходящ за чувствителни очи. Формула с екстракт от корен на Женско биле, кофеин и Термална минерализираща вода Vichy за озарен околоочен контур и отпочинал поглед.

slow ae eyesSlow Age крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процес на тяхното формиране е пробиотична грижа от Vichy, подходяща за всеки тип кожа. Кремът е комбинация от вдъхновени от природата активни съставки, които включват мощния антиоксидант байкалин, пробиотичното производно Bifidus, вулканична вода Vichy, екстракт от гинко билоба и кофеин. Формула с клинично доказана ефективност е подходяща за жени, които са изложени на вредни фактори на околната среда и които искат да коригират първите признаци на стареене на кожата и да забавят тяхната появата.

Liftactiv Supreme за околоочен контур е коригиращата грижа с повдигащ ефект, подходяща за чувствителни очи. Формула, обогатена с 3 мощни активни съставки: рамноза, кофеин и есцин (екстракт от див кестен). Рамнозата има успокояващо и противостареещо действие. Стимулира активността на папиларната дерма, отговорна за младежкия вид на кожата: без бръчки и отпускане. Кофеинът и есцинът неутрализират тъмните кръгове и подпухването. Ефиканост за видимо подмладен поглед.

neovadiol eyesNeovadiol Gf  контур за очи и устни e предназначен  за жени в периода на менопауза, които искат да се борят с ефектите на хормоналното забавяне в областта на контура на очите и устните: липса на еластичност и отпускане. Уникална комбинация от активни съставки: Proteic Gf, който стимулира растежа на клетките и Pro-Xylan, който укрепва тъканта. Действието на тези съставки е допълнено с еперулин, който действа върху свръхпигментацията, тъмните кръгова и торбичките под очите. Текстурата, обогатена с масло от карите, пчелен восък и глицерин, хидратира и подхранва кожата. Апликаторът с охлаждащ ефект улеснява прилагането както върху зоната около очите, така и по контура на устните.

Ако вече сте открили грижата за околоочния контур според нуждите ви, потърсете нашите специални предложения в аптеките!

Нашите продукти

go to top