ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Кои са най-добрите продукти за суха кожа?

Имате суха кожа? Тези овлажняващи съставки могат да бъдат решение за тонизиран, хидратиран тен! Вижте най-добрите продукти за грижа за кожата и съставки при суха кожа, включително повяхване на тена, лющене и стягане.

Кои са най-добрите продукти за суха кожа?

Как да хидратирате сухата кожа?

Липсата на вода води до усещането, че кожата е лющеща се и груба на допир, както и до уморен или повяхнал тен. Факторите, които могат да повлияят на хидратацията на кожата, са разнообразни - от възрастта до околната среда и UV лъчите, затова е от решаващо значение да се уверите, че нивата на влажност в кожата се допълват независимо от Вашия тен или тип кожа. При избора на продукти за хидратация за суха кожа, са подходящи такива, обогатени с хидратиращи съставки като глицерин. Тази съставка би помогнала за укрепване на способността на кожата да задържа вода, а SPF може да има положителен ефект за предотвратяване на дехидратацията

Каква е най-добрата грижа за кожата при суха кожа?


При суха кожа трябва да се избягват почистващи препарати на основата на гел, съдържащи астрингенти като леска и плодови киселини, тъй като те още повече засилват изсушаването на кожата. Започнете деня си с лека мицеларна вода, за да отстраните образувания през нощта себум, преди да почистите добре кожата с хидратиращо почистващо мляко. Подготвянето на кожата с хидратиращ продукт, като например Minéral 89 на Vichy, ще Ви помогне да запазите влагата. Нанесете дневен крем, обогатен с Термална минерализираща вода на Vichy, за да подсилите дехидратираната кожа. Ако сте навън или дори седите на бюрото си напръскайте лицето си с Термална вода Vichy

Кои са наи-добрите съставки за суха кожа?

Хиалуронова киселина: звездната съставка в грижата за кожата

Кой е най-добрият хидратант за суха кожа? Когато търсите продукти, които да повишат хидратацията на кожата, избирайте съставки, които помагат да се увеличат естествените хидратиращи свойства на кожата, като хиалуронова киселина. Първенец в грижата за кожата, тази невероятно ефективна молекула може да се похвали с впечатляващи хигроскопични свойства, позволявайки на хиалуроновата киселина да привлича и задържа молекулите на водата от околната среда. Данните са впечатляващи: хиалуроновата киселина може да издържи до хиляда пъти теглото си във вода - обяснявайки репутацията си като една от предпочитаните овлажняващи съставки в света на козметичните продукти за кожа.

Термалната минелизираща вода Vichy е богата на
15ключови минерала

Кои са най-добрите продукти за суха кожа?


Хиалуронова киселина + Термална минерализираща вода Vichy  = Minéral 89

Като част от интензивно хидратиращата формула на Minéral 89, хиалуроновата киселина действа заедно с популярната минерализираща вода на Vichy, увеличавайки максимално задържането на вода и подсилвайки кожата. И докато хиалуроновата киселина спомага за предотвратяване на транссепидермалната загуба на вода, минерализиращата вода на Vichy е богата на 15 ключови минерала, които са от съществено значение за здравата кожа. Перфектният коктейл за хидратирана, свежа и тонизирана кожа всеки ден!

Нашите продукти

Термална Минерализираща вода

Термална Минерализираща вода

go to top