ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Разберете защо хидратираната кожа е тайната на сияйния грим

Опитвате се да получите блестяща, безупречна кожа, но дехидратацията продължава да е непреодолима пречка? Ние изследваме как хидратираната кожа може да помогне за безпроблемен грим.

Разберете защо хидратираната кожа е тайната на сияйния грим
Here-s-why-hydrated-skin-is-the-secret-to-glowy-makeup.jpg

Ако обичате да се гримирате, вероятно знаете, че хидратираната кожа е съществена част от здравия, сияен външен вид. Овлажняването със сигурност играе жизненоважна роля за здравословния тен: водата осигурява гладка, мека и кадифена кожа, а дехидратирането води до повехнала, груба кожа и фини бръчки. Така че, има смисъл, когато казваме, че грим, нанесен върху хидратирана кожа, ще изглежда по-добре и освен това изисква по-малко покритие. Вижте защо.

Без подходяща хидратация, кожата ви е по-уязвима към външните фактори, като замърсяване и дим

Защо хидратацията е толкова важна за сияйна кожа?

Без достатъчно хидратиране кожата Ви не само се усеща стегната и некомфортна, но се нарушава и бариерната функция на кожата. Как се случа това? Когато кожата става по-уязвима към екологични фактори като замърсяване и дим. Тези фактори могат да доведат до неравности по кожата, което води до по-лесно образуване на бръчки. Освен това, вашият тен вероятно ще повехне (1), което често е причината да се използва повече грим като противодействие на тези симптоми. Затова е важно първо да преодолеете дехидратацията, за да подготвите кожата си за а грим.

Как може Mineral 89 да подобри външния вид на вашия грим?


Mineral 89  може да помогне за всички стъпки на обичайния ви грим. Първата стъпка е да използвате бустер, който подготвя кожата, още преди обичайната основа, фон дьо тен или коректор. Това не само помага за по-доброто нанасяне на продуктите върху кожата, но и за по- гладка кожа, като се постига по-равномерно покритие за сияйна и здрава кожа - отвътре и отвън. Ако имате чувствителна кожа, Mineral 89  може да изравни тена на кожата ви и да намали всички възможни несъвършенства.

С бустер за кожата няма да се притеснявате, че гримът ви може да изсъхне твърде рано, тъй като бустерът спомага за задържане на влагата през целия ден. Допринася и за изглаждане на кожата, като й помага да изглежда лъчезарна и здравословна. Преди да си легнете, не забравяйте да отстраните целия грим и да нанесете още един слой от бустера. Може да се обзаложим, че до сутринта кожата ви ще бъде по-малко дехидратирана, неравна и зачервена.

Кой може да използва Mineral 89 ?

Mineral 89  се препоръчва за всички видове кожа. Леката му текстура го прави идеален за мазна и чувствителна кожа. Може да се използва и през деня, и през нощта, като първа стъпка от вашата грижа за кожата - първо бустер, второ крем. Така че, преди да нанесете вашия грим и слънцезащита, не забравяйте да използвате Mineral 89.

ИЗТОЧНИЦИ:

  1. Verdier-Sévrain, S. et al, 'Skin hydration: a review on its molecular mechanisms.' in Journal of Cosmetic Dermatology 6.2 (2007) pp. 75-82 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17524122]

Нашите продукти

Интегрално почистващо мляко 3-в-1 <br />

Интегрално почистващо мляко 3-в-1 

go to top