getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

10 чудесни начина да забавите темпото и да отделите време за себе си

 • favoris

Животът е забързан, така че е от решаващо значение да забавите темпото от време на време и да дадете предимство на своето благополучие. Излизането навън намалява физическите и емоционалните ефекти на стреса.

Забавянето на темпото означава да цените себе си, като преоткривате онова, което обичате в живота.

Ето 10 начина да намерите спокойствие в настоящето и да подобрите бъдещето:

 • Медитирайте: дори 20 минути сутрин може да спомогне за подобряване на Вашата концентрация. Колкото повече медитирате, толкова по-малко тревожност ще трупате. Вижте Meditation Timer Pro, безплатно онлайн приложение за начинаещи.
 • Правете разходки: сред зеленина и кислород, почувствайте тревата под босите си крака! Опитайте се да излизате сред природата всеки уикенд. Освен че е полезно за здравето на Вашата за сърдечно-съдова система, ходенето пеша подхранва и подобрява настроението, баланса и координацията.
 • Гответе бавно: изберете рецепти със свежи, хранителни риби и зеленчуци. Избягвайте високите температури на готвене, за да запазите оптимална полезност на продуктите. Включете артишок или тъмни плодове заради техните превъзходни антиоксидантни свойства и завършете със зелен чай.
 • Резервирайте си масаж: за облекчаване на стреса и дълбока релаксация, китайската техника Tui Na стимулира акупресурните точки. Това е страхотна новина за оплаквания, свързани с мускулно-скелетната система и идеалното решение, ако прекарвате много време на бюро.
 • Дихателни упражнения: само пет минути контролирано дишане на ден освобождава стреса. Подобно на йогите, започнете деня си с пранаяма (контрол на дишането): Saagara или Baba Ramdev имат безплатни приложения за това. Безплатни са клинично разработените приложения Breathing Zone - техники за всяко време и навсякъде.
 • Вземете си един ден отпуска: наваксайте със задачи, за които все не Ви стига времето. Отделете време за релаксация, за приятелите и семейството.
 • Красива маска за лице: обогатена с антиоксиданти и минерали, докато се потапяте дълбоко във ваната. Ароматните свещи и спокойната музика Ви отпускат допълнително, като максимизират ползите от Вашата грижа за кожата.
 • Изключете се от мрежата: мобилния си телефон и лаптопа. Социалните медии са страхотни, но не ги оставяйте да управляват живота Ви. След 21:00 ч. защо да не изключите телефона си напълно и не отделите време за себе си и за близките Ви.
 • Водете си дневник: размисли върху ежедневието, за да балансирате перспективата, да решавате проблемите внимателно и да съхраните спомена за добри времена. И защо да не го направите като автора Флоранс Серван-Шрайбер: обърнете внимание на своите 3 радости за деня.
 • Развивайте сръчности: шиене, печене, бижута, рисуване. Творческото изразяване увеличава позитивните мисли. Приемете рефлекса на известния Youtuber Casey Nesitat, ако почувствате креативен порив: излезте навън и направете снимки.

Нашите продукти

 • 22803Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.9310NewSLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене

  Ново

  Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22801Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.73NewSLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене

  Ново

  Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22802Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им00NewSLOW ÂGEFACE CAREКрем за околоочен контурГрижа против стареене

  Ново

  Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Най-четени

  Лайфстайл

  Как да живеете добре на бързи обороти

  Спокойният и бавен живот е страхотен, но не е за всеки. Без значение дали се борите със стрес на работа, вкъщи или просто се опитвате да отделите по 5 минути дневно за себе си, опитайте няколко от нашите съвети за живот на бързи обороти без проумора.

  прочетете статията

  Лайфстайл

  Суперхраните: факти и митове

  Когато става въпрос за тенденции в храненето лесно можем да се объркаме от прекалено много противоречаща си и непроверена информация. Ние ще ви запознаем с фактите и митовете при суперхраните, с помощта на експертни мнения и съвети.

  прочетете статията

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top