ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

10 чудесни начина да забавите темпото и да отделите време за себе си

Животът е забързан, така че е от решаващо значение да забавите темпото от време на време и да дадете предимство на своето благополучие. Излизането навън намалява физическите и емоционалните ефекти на стреса.

10 чудесни начина да забавите темпото и да отделите време за себе си

Забавянето на темпото означава да цените себе си, като преоткривате онова, което обичате в живота.

Ето 10 начина да намерите спокойствие в настоящето и да подобрите бъдещето:

 • Медитирайте: дори 20 минути сутрин може да спомогне за подобряване на Вашата концентрация. Колкото повече медитирате, толкова по-малко тревожност ще трупате. Вижте Meditation Timer Pro, безплатно онлайн приложение за начинаещи.
 • Правете разходки: сред зеленина и кислород, почувствайте тревата под босите си крака! Опитайте се да излизате сред природата всеки уикенд. Освен че е полезно за здравето на Вашата за сърдечно-съдова система, ходенето пеша подхранва и подобрява настроението, баланса и координацията.
 • Гответе бавно: изберете рецепти със свежи, хранителни риби и зеленчуци. Избягвайте високите температури на готвене, за да запазите оптимална полезност на продуктите. Включете артишок или тъмни плодове заради техните превъзходни антиоксидантни свойства и завършете със зелен чай.
 • Резервирайте си масаж: за облекчаване на стреса и дълбока релаксация, китайската техника Tui Na стимулира акупресурните точки. Това е страхотна новина за оплаквания, свързани с мускулно-скелетната система и идеалното решение, ако прекарвате много време на бюро.
 • Дихателни упражнения: само пет минути контролирано дишане на ден освобождава стреса. Подобно на йогите, започнете деня си с пранаяма (контрол на дишането): Saagara или Baba Ramdev имат безплатни приложения за това. Безплатни са клинично разработените приложения Breathing Zone - техники за всяко време и навсякъде.
 • Вземете си един ден отпуска: наваксайте със задачи, за които все не Ви стига времето. Отделете време за релаксация, за приятелите и семейството.
 • Красива маска за лице: обогатена с антиоксиданти и минерали, докато се потапяте дълбоко във ваната. Ароматните свещи и спокойната музика Ви отпускат допълнително, като максимизират ползите от Вашата грижа за кожата.
 • Изключете се от мрежата: мобилния си телефон и лаптопа. Социалните медии са страхотни, но не ги оставяйте да управляват живота Ви. След 21:00 ч. защо да не изключите телефона си напълно и не отделите време за себе си и за близките Ви.
 • Водете си дневник: размисли върху ежедневието, за да балансирате перспективата, да решавате проблемите внимателно и да съхраните спомена за добри времена. И защо да не го направите като автора Флоранс Серван-Шрайбер: обърнете внимание на своите 3 радости за деня.
 • Развивайте сръчности: шиене, печене, бижута, рисуване. Творческото изразяване увеличава позитивните мисли. Приемете рефлекса на известния Youtuber Casey Nesitat, ако почувствате креативен порив: излезте навън и направете снимки.

Нашите продукти

 • Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Най-четени

  Как да живеете добре на бързи обороти

  Лайфстайл

  Как да живеете добре на бързи обороти

  Спокойният и бавен живот е страхотен, но не е за всеки. Без значение дали се борите със стрес на работа, вкъщи или просто се опитвате да отделите по 5 минути дневно за себе си, опитайте няколко от нашите съвети за живот на бързи обороти без проумора.

  прочетете статията

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Коса

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

  прочетете статията

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  go to top