ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

3 причини защо новите маски от Vichy са новите супергерои за супер-кожа

Поради техния бърз ефект, уникално усещане и формула, обогатена с минерализираща вода, новите маски от Vichy са отговора на нуждите на вашата кожа. Това ново трио от герои на красотата са тук , за да спасят кожата Ви.

3 причини защо новите маски от Vichy са новите супергерои за супер-кожа

« Максимален ефект, минимално време »


Новите 3 маски от Vichy- Хидратираща Минерална Маска, Ексфолираща маска с озаряващ ефект и Почистваща порите маска. Всяка от тях е формулирана за максимален ефект: нужда от хидратация, повече блясък или почистване на порите. За още по-добър резултат използвайте Минерализираща вода от Vichy, докато чакате действието на маската. Тази вода прави кожата по-силна срещу външните и вътрешните фактори. Тя ще попие в кожата Ви и ще я направи още по-сияйна.

Как да съчетаем маските?

Кожата може да уморена, с запушени пори или дехидратирана, но при нансянето на маските от Vichy. ще усетите бързото им действие. Хидратиращата Минерална маска е освежаваща, Ексфолиращата маска има бърз озаряващ ефект, Почистващата порите маска, обогатена с успокояващо и хидратиращо алое вера и  витамин Е - силен антиоксидант, успокояват кожата, а бялата глина премахва замърсяванията. Ако имате нужда от бързи резултати, маските на Vichy са чудесен избор. 

Микс от силни активни съставки и Минерализираща вода от Vichy

Минералните маски от Vichy са микс от силни активни съставки. Водата, използвана в формулата, идва от подземните води на Френските вулкани в Auvergne. Тя има 3 основни свойства - възобновява кожата, балансира PH и прави кожата по-силна. Хидратиращата Минерализираща маска съдържа витамин В3, известен със успокояващите си качества, Озаряващата маска е богата на плодова киселина (АНА) и съдържа вулканични чатици за двойна ексфолация, а Почистващата Порите маска съдържа два дива бяла глина за почистване на порите без изсушаване на кожата. Не само може да подберете правилната маска за Вашата кожа, но също така и да използвате маските заедно на различните зони на лицето. Така можете да сте сигурни , че давате нужното на кожата си. Ето това е суперсила....

Нашите продукти

Термална Минерализираща вода

Термална Минерализираща вода

go to top