ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

3 причини защо новите маски от Vichy са новите супергерои за супер-кожа

Поради техния бърз ефект, уникално усещане и формула, обогатена с минерализираща вода, новите маски от Vichy са отговора на нуждите на вашата кожа. Това ново трио от герои на красотата са тук , за да спасят кожата Ви.

3 причини защо новите маски от Vichy са новите супергерои за супер-кожа

« Максимален ефект, минимално време »


Новите 3 маски от Vichy- Хидратираща Минерална Маска, Ексфолираща маска с озаряващ ефект и Почистваща порите маска. Всяка от тях е формулирана за максимален ефект: нужда от хидратация, повече блясък или почистване на порите. За още по-добър резултат използвайте Минерализираща вода от Vichy, докато чакате действието на маската. Тази вода прави кожата по-силна срещу външните и вътрешните фактори. Тя ще попие в кожата Ви и ще я направи още по-сияйна.

Как да съчетаем маските?

Кожата може да уморена, с запушени пори или дехидратирана, но при нансянето на маските от Vichy. ще усетите бързото им действие. Хидратиращата Минерална маска е освежаваща, Ексфолиращата маска има бърз озаряващ ефект, Почистващата порите маска, обогатена с успокояващо и хидратиращо алое вера и  витамин Е - силен антиоксидант, успокояват кожата, а бялата глина премахва замърсяванията. Ако имате нужда от бързи резултати, маските на Vichy са чудесен избор. 

Микс от силни активни съставки и Минерализираща вода от Vichy

Минералните маски от Vichy са микс от силни активни съставки. Водата, използвана в формулата, идва от подземните води на Френските вулкани в Auvergne. Тя има 3 основни свойства - възобновява кожата, балансира PH и прави кожата по-силна. Хидратиращата Минерализираща маска съдържа витамин В3, известен със успокояващите си качества, Озаряващата маска е богата на плодова киселина (АНА) и съдържа вулканични чатици за двойна ексфолация, а Почистващата Порите маска съдържа два дива бяла глина за почистване на порите без изсушаване на кожата. Не само може да подберете правилната маска за Вашата кожа, но също така и да използвате маските заедно на различните зони на лицето. Така можете да сте сигурни , че давате нужното на кожата си. Ето това е суперсила....

Нашите продукти

 • Термална Минерализираща вода
 • Най-четени

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top