getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

Vichy се ангажира да запази поверителността на личните данни, предоставени чрез настоящата форма. Личните данни, събрани чрез тази форма са обект на ползване от Vichy за целите на управлението на вашата регистрация и управление на потребителските мнения.

Имате право на достъп, коригиране и изтриване на предоставените лични данни. Можете да упражните това право по всяко време като изпратите e-mail до [email protected]

Можете да проверите по всяко време Правилата за защита на личните данни както и общите ни Правила.

OK

OKCancel

Thank you

Close

3 хитри съвета за забавяне на стареенето на кожата

3 хитри съвета за забавяне на стареенето на кожата
 • favoris

Помислете за няколко спокойни и умни действия, за да увеличите естествената защита на кожата си срещу многобройните фактори, влияещи върху кожата.

Стареенето, разбира се, е неизбежно и реалността трябва да се приеме. UV лъчите, липсата на сън, тютюнът и замърсяването и пр. включват т.нар. „външни агресори“ и са основните виновници за лишаването на кожата от нейните естествени съпротивителни сили: само UV лъчите са отговорни за 80% от стареенето на кожата. Проучванията на Агенцията за опазване на околната среда показват, че нивата на вътрешни замърсители, като тези, дължащи се на климатични системи и херметизираните кабини на въздухоплавателни средства, всъщност могат да бъдат 2 до 5 пъти по-високи от външни замърсители.

Елегантно стареене чрез хидратация

Защо хидратацията е толкова важна за стратегията на бавно стареене?

Подходящата хидратация поддържа кожата сияйна, гъвкава и гладка. Това е от съществено значение за избягване на появата на фини линии и бръчки и не забравяйте: фокусирайте се върху бариерната функция на Вашата кожа, ключов фактор за овладяването на тези първи невидими знаци!

Кой е най-умният начин да постигнете дори още повече от хидратация?

Вашият режим на почистване е от ключово значение за осигуряване на достатъчна хидратация. През деня, дневната грижа, обогатена с антиоксидант, ще заздрави кожата отвътре. През нощта богат на витамини крем ще увеличи максимално естествения процес на регенерация на кожата Ви, докато спите.

Умения за справяне чрез спокойствие

По какъв начин стресът може да повлияе на Вашата стратегия за бавно стареене?

Стресът може да измени бариерните функции на кожата. Останете позитивни с холистичен подход: достатъчно сън, подходяща физическа активност и фокусирани стратегии за успокояване.

Кой е най-умният начин да останете дзен?

Изпробвайте безплатно онлайн приложение, като Breathing Zone, разработено от клинични специалисти в областта на управлението на стреса. Ако имате спокоен поглед към живота, и кожата Ви ще изглежда по-отпочинала.

Защита на кожата

Защо защитата е толкова важна за стратегията на бавно стареене? Защитете кожата си с помощта на антиоксиданти, активни вещества, които помагат за осигуряване на бъдещето на Вашата кожа, като я укрепват и помагат в борбата с агресивни към кожата външни фактори. Антиоксидантните съставки като корени от Baicalin са Вашите основни съюзници в борбата срещу свободните радикали, състаряващи кожата Ви, причинени от замърсяването, UV лъчите. Кой е най-умният начин да се предпазите без притеснение? Ползвайте предимно дневни и нощни кремове с антиоксидантно действие за поддържане на защитата или целостта на кожата. Когато сте навън, нанасяйте слънцезащитен крем SPF всеки ден. Избирайте антиоксидантни храни като боровинки, кейл, орехи и зелен чай: всички те са богати на антиоксиданти и съдържат редица хранителни вещества.

Нашите продукти

 • 22803Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.9311SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22801Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.73SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22802Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им00SLOW ÂGEFACE CAREКрем за околоочен контурГрижа против стареене
  Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Най-четени

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top