getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

5 неща, които можем да научим за бавното стареене от традиционната медицина

 • favoris

Комбинирането на ключови елементи от традиционната медицина със западния подход за борба с стареенето може да доведе до изключително успешни резултати.

Традиционната медицина може да ни научи много как да остаряваме красиво. Когато се използва като част от всеобхватния подход към стареенето, китайската, аюрведическата и централно-американската медицина може да предложат допълнителна, допълваща перспектива за западните терапии срещу стареенето. Стареенето е естествена част от живота, но тук Ви предлагаме пет съвета от традиционната народна медицина, които ще Ви помогнат да запазите вътрешното и външното си здраве. В крайна сметка, когато се чувствате добре, и изглеждате добре!

Здравето отвътре помага да изглеждате добре и отвън


Поддържането на здравословна храносмилателна и имунна система придобива особена важност с възрастта. Централноамериканската медицина цени високо растението папая поради способността му да спомага за доброто храносмилане, докато в Карибския регион грипните симптоми се лекуват с чай от листа на манго.

Отговорът може да се крие във Вашия кухненски шкаф


Понякога най-простите средства са най-ефективни. В Южна Америка натрошените плодове от бахар, затоплени и смесени с масло, могат да се използват като компрес за лечение на възпалени стави и мускули, докато в Китай лечебните свойства на супите са изтъквани от хиляди години.

Запазване на активността е силна основа


За китайската традиция на Тай Чи, освен поддържането на активно тяло, се твърди, че спомага за успокояване на духа, като предлага яснота на съзнанието и същевременно спомага ставите да останат гъвкави. Йога, разглеждана като ключов компонент на аюрведическата медицина, както и комплекс от упражнения, има подобен подход: превенцията е по-добра от лечението.

Намаляване на стреса за запазване на здравето


Медитацията продължава да заема централна част в източните методи за превенция и лечение на заболявания. В китайската традиция медитацията спомага за запазването на „Чи“ или вътрешната жизнена сила на всички същества.

Погледнете по-голямата картина


Китайската концепция за „чи“ е залегнала не само в медицината, но и в медитацията и бойните изкуства, което предполага, че тези три фактора - физическо здраве, духовност и физически упражнения - трябва да се разглеждат заедно като част от един по-широк подход към стареенето.

Нашите продукти

 • 22803Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.9310SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22801Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.73SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22802Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им00SLOW ÂGEFACE CAREКрем за околоочен контурГрижа против стареене
  Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Най-четени

  Лайфстайл

  Как да живеете добре на бързи обороти

  Спокойният и бавен живот е страхотен, но не е за всеки. Без значение дали се борите със стрес на работа, вкъщи или просто се опитвате да отделите по 5 минути дневно за себе си, опитайте няколко от нашите съвети за живот на бързи обороти без проумора.

  прочетете статията

  Лайфстайл

  Суперхраните: факти и митове

  Когато става въпрос за тенденции в храненето лесно можем да се объркаме от прекалено много противоречаща си и непроверена информация. Ние ще ви запознаем с фактите и митовете при суперхраните, с помощта на експертни мнения и съвети.

  прочетете статията

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top