ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Densi-Solutions: Ежедневната грижа за по-плътна коса

Създаден едновременно за корените и за косъма, Dercos Densi-Solutions подсилва изтънялата коса и заздравява скалпа, благодарение на комбинацията от седем иновативни съставки.

Densi-Solutions: Ежедневната грижа за по-плътна коса

Как Dercos Densi-Solutions може да подобри масата на косата

Кой е казал, че достигайки възраст 40 години, косата Ви ще изтънее? С включените в гамата Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса, Шампоан за сгъстяване и обем и Възстановяващ балсам Dercos Densi-Solutions предлага тристепенна грижа за по-плътна коса. Когато се използва като цялостна грижа за косата, Dercos Densi-Solutions улавя в едно силата на седем съставки, които помагат за по-добрия вид на изтънялата коса, от скалпа по цялата дължина.

Стъпка 1: Шампоан за сгъстяване и обем на Densi-Solutions за по-плътна, по-здрава коса

Първи по рода си: Шампоан за сгъстяване и обем на Densi-Solutions, обогатен с филоксан (Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса) за уплътняване на косъма и по-добро качество на скалпа благодарение на революционната 3D мрежа, която обгръща косъма за заздравяване на влакното. Изключително леката текстура на продукта ефективно почиства косата, без да оставя никакви мазни остатъци - идеална за тънки коси, които се нуждаят от обем от корените нагоре!

Стъпка 2: Възстановяващ балсан за сгъстяване на косата на Densi-Solutions укрепва косата от корените

Като следваща стъпка, използвайте Възстановяващ балсан за сгъстяване на косата , обогатен със Ceramide R за подсилване на структурата на тънката коса. От съществено значение за защита и подсилване на космените влакна, Ceramide R укрепва молекулите, „циментира“ люспите върху отделния космен фоликул, създавайки по-здрава, по-гладка структура. За разлика от традиционните балсами, този балсам се нанася от корените надолу по дължината на косъма, като неговата охлаждаща, гело-топяща се структура придава доза свежест веднага след нанасяне.

Стъпка 3: Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса на Densi-Solutions: клинично доказано подобрява масата на косата

И накрая, Hair Mass Creator Concentrate без изплакване е разработен специално за скалпа, като подсилва косата от корените и освежава скалпа благодарение на усещането за свежест. Този продукт без изплакване клинично доказано подобрява масата на косата само за 6 седмици, благодарение на две основни съставки: стемоксидин и ресвератрол.[1]
[1] Клинично проучване. 79 жени. 6-седмична употреба на пълната гама продукти Densi SolutionsНашите продукти

Densi-Solutions Шампоан за сгъстяване и обем

Densi-Solutions Шампоан за сгъстяване и обем

Възобновява скалпа, подсилва косата.

Densi-Solutions Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

Densi-Solutions Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

Хидратира скалпа и заздравява изтощената коса.

Densi-Solutions Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

Densi-Solutions Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

Концентрат за по-силна и плътна коса.

go to top