ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Densi-Solutions: Ежедневната грижа за по-плътна коса

Създаден едновременно за корените и за косъма, Dercos Densi-Solutions подсилва изтънялата коса и заздравява скалпа, благодарение на комбинацията от седем иновативни съставки.

Как Dercos Densi-Solutions може да подобри масата на косата

Кой е казал, че достигайки възраст 40 години, косата Ви ще изтънее? С включените в гамата Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса, Шампоан за сгъстяване и обем и Възстановяващ балсам Dercos Densi-Solutions предлага тристепенна грижа за по-плътна коса. Когато се използва като цялостна грижа за косата, Dercos Densi-Solutions улавя в едно силата на седем съставки, които помагат за по-добрия вид на изтънялата коса, от скалпа по цялата дължина.

Стъпка 1: Шампоан за сгъстяване и обем на Densi-Solutions за по-плътна, по-здрава коса

Първи по рода си: Шампоан за сгъстяване и обем на Densi-Solutions, обогатен с филоксан (Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса) за уплътняване на косъма и по-добро качество на скалпа благодарение на революционната 3D мрежа, която обгръща косъма за заздравяване на влакното. Изключително леката текстура на продукта ефективно почиства косата, без да оставя никакви мазни остатъци - идеална за тънки коси, които се нуждаят от обем от корените нагоре!

Стъпка 2: Възстановяващ балсан за сгъстяване на косата на Densi-Solutions укрепва косата от корените

Като следваща стъпка, използвайте Възстановяващ балсан за сгъстяване на косата , обогатен със Ceramide R за подсилване на структурата на тънката коса. От съществено значение за защита и подсилване на космените влакна, Ceramide R укрепва молекулите, „циментира“ люспите върху отделния космен фоликул, създавайки по-здрава, по-гладка структура. За разлика от традиционните балсами, този балсам се нанася от корените надолу по дължината на косъма, като неговата охлаждаща, гело-топяща се структура придава доза свежест веднага след нанасяне.

Стъпка 3: Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса на Densi-Solutions: клинично доказано подобрява масата на косата

И накрая, Hair Mass Creator Concentrate без изплакване е разработен специално за скалпа, като подсилва косата от корените и освежава скалпа благодарение на усещането за свежест. Този продукт без изплакване клинично доказано подобрява масата на косата само за 6 седмици, благодарение на две основни съставки: стемоксидин и ресвератрол.[1]
[1] Клинично проучване. 79 жени. 6-седмична употреба на пълната гама продукти Densi SolutionsНашите продукти

 • Dercos promo sticker
  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  DERCOS

  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  Шампоан

  Шампоан за сгъстяване и обем, за слаба и изтъняваща коса. Възобновява скалпа, подсилва косата.

 • Densi-Solutions - Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

  DERCOS

  Densi-Solutions - Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

  Балсам за коса

  Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата. Хидратира скалпа и заздравява изтощената коса.

 • Densi-Solutions - Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

  DERCOS

  Densi-Solutions - Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

  Терапия за коса

  Концентрат за по-силна и плътна коса.

 • Най-четени

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Коса

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

  прочетете статията

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Съставки

  Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

  Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

  прочетете статията

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Коса

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

  прочетете статията

  go to top