ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Densi-Solutions: Ежедневната грижа за по-плътна коса

Създаден едновременно за корените и за косъма, Dercos Densi-Solutions подсилва изтънялата коса и заздравява скалпа, благодарение на комбинацията от седем иновативни съставки.

Densi-Solutions: Ежедневната грижа за по-плътна коса

Как Dercos Densi-Solutions може да подобри масата на косата

Кой е казал, че достигайки възраст 40 години, косата Ви ще изтънее? С включените в гамата Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса, Шампоан за сгъстяване и обем и Възстановяващ балсам Dercos Densi-Solutions предлага тристепенна грижа за по-плътна коса. Когато се използва като цялостна грижа за косата, Dercos Densi-Solutions улавя в едно силата на седем съставки, които помагат за по-добрия вид на изтънялата коса, от скалпа по цялата дължина.

Стъпка 1: Шампоан за сгъстяване и обем на Densi-Solutions за по-плътна, по-здрава коса

Първи по рода си: Шампоан за сгъстяване и обем на Densi-Solutions, обогатен с филоксан (Филоксан, решението на Dercos Densi-Solutions за по-плътна коса) за уплътняване на косъма и по-добро качество на скалпа благодарение на революционната 3D мрежа, която обгръща косъма за заздравяване на влакното. Изключително леката текстура на продукта ефективно почиства косата, без да оставя никакви мазни остатъци - идеална за тънки коси, които се нуждаят от обем от корените нагоре!

Стъпка 2: Възстановяващ балсан за сгъстяване на косата на Densi-Solutions укрепва косата от корените

Като следваща стъпка, използвайте Възстановяващ балсан за сгъстяване на косата , обогатен със Ceramide R за подсилване на структурата на тънката коса. От съществено значение за защита и подсилване на космените влакна, Ceramide R укрепва молекулите, „циментира“ люспите върху отделния космен фоликул, създавайки по-здрава, по-гладка структура. За разлика от традиционните балсами, този балсам се нанася от корените надолу по дължината на косъма, като неговата охлаждаща, гело-топяща се структура придава доза свежест веднага след нанасяне.

Стъпка 3: Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса на Densi-Solutions: клинично доказано подобрява масата на косата

И накрая, Hair Mass Creator Concentrate без изплакване е разработен специално за скалпа, като подсилва косата от корените и освежава скалпа благодарение на усещането за свежест. Този продукт без изплакване клинично доказано подобрява масата на косата само за 6 седмици, благодарение на две основни съставки: стемоксидин и ресвератрол.[1]
[1] Клинично проучване. 79 жени. 6-седмична употреба на пълната гама продукти Densi SolutionsНашите продукти

 • Best-seller

  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  DERCOS

  Densi-Solutions - Шампоан за сгъстяване и обем

  Шампоан

  Шампоан за сгъстяване и обем, за слаба и изтъняваща коса. Възобновява скалпа, подсилва косата.

 • Densi-Solutions - Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

  DERCOS

  Densi-Solutions - Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата

  Балсам за коса

  Възстановяващ балсам за сгъстяване на косата. Хидратира скалпа и заздравява изтощената коса.

 • Ново

  Densi-Solutions - Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

  DERCOS

  Densi-Solutions - Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса

  Терапия за коса

  Концентрат за по-силна и плътна коса.

 • Най-четени

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Коса

  3 начина за справяне с изтъняващата коса

  Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

  прочетете статията

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Коса

  4 съвета за справяне с косопада при мъжете

  Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

  прочетете статията

  go to top