ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

FAQ: Серумът, бодигардът на кожата на всякаква възраст

Против бръчки, хидратиращ, против несъвършенства, разкрасяващ, против отпускане на кожата... Има серум за всеки един момент от живота ви. Обърнете внимание на този защитаващ и разкриващ красотата на кожата продукт.

FAQ: Серумът, бодигардът на кожата на всякаква възраст

Преди години серумът се появява в света на красотата. Произлиза от Азия и е неизменна част от рутината на всяка загрижена за кожата си жена. Какво съдържа: висока концентрация на активни съставки като е перфектно допълнение към дневната или нощна грижа. Как действа: засилва хидратацията, бори се с несъвършенствата и бръчките, детоксикира и дори разкрива сияйността на кожата... Много бързо серумът се вмъква в ежедневната грижа на жените по целия свят, независимо от възрастта.

Серум на 20: за засилване на хидратацията


Някои хора твърдят, че кожата на 20 няма нужда от помощ, за да задържи красивия си вид. Грешно. Дори и ако младежкото акне е вече в миналото, все още трябва да полагате грижи за лицето си. Затова заложете на хидратиращ серум заедно с дневния крем. Защото дълбоката хидратация прави кожата по-силна, по-красива и по-сияйна!

Серум на 30: за идеална кожа


Семейство, работа, приятели... Живеете на бързи обороти и това без съмнение се отразява на вида на лицето ви. За да се преборите с влиянието на стреса и забързаното ежедневие, заложете на подхранващ серум, които ще озари и освежи уморената кожа. Така лицето ви ще добие изравнен и сияен тен, по-малко фини линии и стегнати черти.

Серум на 40: забавете появата на бръчки


Колко е хубаво да си на 40 в днешно време. Можем да останем млади и енергични, но състоянието на кожата ни не винаги съвпада с това в главата ни. Забелязват се все повече бръчици в ъглите на очите, около устата или по челото и между веждите... Тъй като не са една и две, трябва да засилим ефективността на анти ейдж грижата със специфичен серум против бръчки и всички останали признаци на стареене. 

Серум на 50 и нагоре: преборете се с ефектите на менопаузата


С възрастта забелязваме цялостно забавяне на метаболизма на кожата. Тя изглежда по-суха, сива, не толкова еластична и гладка... Клинично проучване* дори показва, че сухата кожа е един от признаците на периода след менопаузата. Заложете на серуми, богати на естествени масла или масло от шии, което активно действа върху плътността и еластичността на кожата. 

*Клинично проучване, проведено от L'Oréal Research съвместно с екипа на проф. Labrie от болница Laval в Квебек.

go to top