ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

FAQ: Серумът, бодигардът на кожата на всякаква възраст

Против бръчки, хидратиращ, против несъвършенства, разкрасяващ, против отпускане на кожата... Има серум за всеки един момент от живота ви. Обърнете внимание на този защитаващ и разкриващ красотата на кожата продукт.

FAQ: Серумът, бодигардът на кожата на всякаква възраст

Преди години серумът се появява в света на красотата. Произлиза от Азия и е неизменна част от рутината на всяка загрижена за кожата си жена. Какво съдържа: висока концентрация на активни съставки като е перфектно допълнение към дневната или нощна грижа. Как действа: засилва хидратацията, бори се с несъвършенствата и бръчките, детоксикира и дори разкрива сияйността на кожата... Много бързо серумът се вмъква в ежедневната грижа на жените по целия свят, независимо от възрастта.

Серум на 20: за засилване на хидратацията


Някои хора твърдят, че кожата на 20 няма нужда от помощ, за да задържи красивия си вид. Грешно. Дори и ако младежкото акне е вече в миналото, все още трябва да полагате грижи за лицето си. Затова заложете на хидратиращ серум заедно с дневния крем. Защото дълбоката хидратация прави кожата по-силна, по-красива и по-сияйна!

Серум на 30: за идеална кожа


Семейство, работа, приятели... Живеете на бързи обороти и това без съмнение се отразява на вида на лицето ви. За да се преборите с влиянието на стреса и забързаното ежедневие, заложете на подхранващ серум, които ще озари и освежи уморената кожа. Така лицето ви ще добие изравнен и сияен тен, по-малко фини линии и стегнати черти.

Серум на 40: забавете появата на бръчки


Колко е хубаво да си на 40 в днешно време. Можем да останем млади и енергични, но състоянието на кожата ни не винаги съвпада с това в главата ни. Забелязват се все повече бръчици в ъглите на очите, около устата или по челото и между веждите... Тъй като не са една и две, трябва да засилим ефективността на анти ейдж грижата със специфичен серум против бръчки и всички останали признаци на стареене. 

Серум на 50 и нагоре: преборете се с ефектите на менопаузата


С възрастта забелязваме цялостно забавяне на метаболизма на кожата. Тя изглежда по-суха, сива, не толкова еластична и гладка... Клинично проучване* дори показва, че сухата кожа е един от признаците на периода след менопаузата. Заложете на серуми, богати на естествени масла или масло от шии, което активно действа върху плътността и еластичността на кожата. 

*Клинично проучване, проведено от L'Oréal Research съвместно с екипа на проф. Labrie от болница Laval в Квебек.

Нашите продукти

 • СЕРУМ 10 SUPREME
 • Най-четени

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top