ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

#STRESSLESSWEEK: Кажи чао на следите от стрес само за 5 дни!

Знаеш ли, че климатичните промени, замърсяването, липсата на сън и ежедневният стрес се отразяват не само на тялото ни, но и на кожата ни? Имайки предвид този факт, марката Vichy отива отвъд грижата за кожа и създаде уникална по рода си седмица, наречена #StressLessWeek. В рамките на тази седмица Vichy организира серия от онлайн работилници, които да помогнат на тялото и лицето ни да преодолеят и освободят натрупания стрес. 2

А ако търсите дневна доза сила за кожата си, Vichy има точното решение за вас – новият Mineral 89 Probiotic Fraction. Той ще се погрижи да се справите със стреса, когато става въпрос за кожата ви. Една миниатюрна доза на ден ще държи следите от стрес далеч от кожата ви, защитавайки я от външни фактори като замърсяването и стреса от забързаното ни ежедневие.

В периода 26-28 май, заедно с експерти в областта на грижата за кожа и тяло, ще имат възможност да научите нещо ново само в рамките на три дни. И така, игнорирайте стреса с помощта на нашите онлайн работилници:

ПО-КРАСИВОТО НАЧАЛО НА СЕДМИЦАТА с Елена Канева @skin.impressions

Недостатъчното познаване на съставките, които съдържа даден козметичен продукт, може да доведе до негативни ефекти върху здравето на кожата ни. Елена Кaнева , позната като Feline, ще ни разкрие тайната на това как да открием добрите съставки на един продукт, одобрени и от дерматолог, и ще ни покаже как да разчитаме правилно етикетите и упътванията, както и кои са най-ценните съставки за правилната грижа за кожата.

"Щастието е навик, също както е грижата за кожата. Трябва да се стремим не към перфектна кожа, а към това се чувстваме перфектно в собствената си кожа. И нека не забравяме, че кожата няма пол! 😊 Каня ви да гледате моето Instagram видео, в което ще ви разкажа за съставките на козметичните продукти, но и как правилно да четем техните етикети и как да определим дали даден продукт е подходящ за нашата кожа.”

Кога
: 26 май, 18 ч.
Къде: IG @skin.impressions

Елена Канева

НАУЧИ СЕ ДА ВЯРВАШ, ВМЕСТО ДА СЕ БОРИШ с Ивелина Кирилова @stylish.toast

В последната година свикнахме да се борим с нов вид стрес в живота ни – стресът, причинен от социалната дистанция, в която се наложи да живеем. И е време да се вгледаме в себе си и да открием увереността, че сме напълно способни да се справим със cтрес, както се справяме и с всички останали предизвикателства на ежедневието ни.

"Ще се радвам да споделя опита си за това как да преодолеем стреса, предизвикан от Корона вируса и социалната дистанция и всички последици от новото ни ежедневие. Хората трябва да знаят, че всички ние сме заедно в тази ситуация и ако имаме увереност и правилната мотивация, може да се справим с всяка трудност в живота ни. И не бива да забравяме, че здравето и това да се чувстваме добре в кожата си са  по-важни от всичко друго на света.“, споделя Ивелина, която ви кани да гледате нейното Instagram видео, посветено на полезни съвети за справянето със стреса и на това как социалната дистанция се отразява и на здравето на кожата ни.

Кога: 27 май, 19 ч.
Къде: IG @stylish.toast

Ивелина Кирилова

ПЕТЪЧЕН JAM с Елена Брусарска @elenabrusarska

Ако партита ви липсват и искате да чуете хубава музика и да споделите малко позитивна емоция с други като вас, ви каним да се включите в Instagram LIVE-а на очарователната и винаги усмихната Елена Брусарска – петъчна зона без стрес, посветена на всички дами, които искат просто да се забавляват!  😊

"Музиката е отговорът на всичките ти въпроси и решение на всичките ти тревоги в живота. Музиката мотивира, вдъхновява, спасява или просто забавлява, когато умът и душата имат нужда от това. Така че нека изкараме заедно една чудесна петък вечер, момичета, докато слушаме хубава музика и си говорим за всичко от красотата, кожата, партитата до това как да игнорираме стреса и да се чувстваме добре!“ 

Кога: 28 май, 19 ч.
Къде: IG @elenabrusarska

Надявамe се, че ще запазите в календарите си тези дати и часове и няма да пропуснете нито една от активностите ни по време на седмицата на Vichy БЕЗ СТРЕС!
Очакваме ви в #STRESSLESSWEEK!

Елена Брусарска

Нашите продукти

Probiotic Fractions Регенериращ и възстановяващ серум

Probiotic Fractions Регенериращ и възстановяващ серум

go to top