ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Slow Âge: Иновация в грижата против стареене

Vichy представя Slow Age, най-новата иновация в областта на грижата за кожата, която се справя с ежедневните вреди от агресивни фактори на външната среда, за да ви помогне да остарявате елегантно и естествено.

Slow Âge: Иновация в грижата против стареене

Как съставките на продукта въздействат заедно с филтрираните формули?

За да се гарантира успешното интегриране на съставките на формулата, Vichy организира редица скрининги на продуктите, за да проследява повишените SPF нива на Slow Age заедно с антиоксиданта baicaline, както и да използва най-новите технологии, за да задоволи очакванията на потребителите относно аромата на продукта.

Как бяха интегрирани успешно активните съставки на Slow Age във формулата?

Ефективността на активните елементи във формулата (вода Vichy, baicaline, bifidus) се запазва чрез въвеждането на baicaline и bifidus при по-ниска температура (под 45°С), за да се избегне евентуално намаляване на ефикасността, свързано с топлината.

Как е разработена текстурата на продукта, така че да не бъде мазна или лепкава, въпреки филтрираната формула?


Затова е изключително постижение, че всички активни съставки на формулата, както и UV филтрите, се комбинират в ултрафина, високо сензорна текстура. За да се противодейства на мазното усещане и белия външен вид, които UV филтрите често предизвикват, Vichy Laboratories интегрира смес от специфични восъци във формулата, за да оптимизира абсорбцията на кожата, и силициев диоксид за усещане за кадифена мекота. Тази изненадваща текстура първоначално образува капка, преди да се разтопи моментално върху мястото на прилагане, оставяйки само приятно усещане при допир. Не се проявява нито един от признаците на филтри!

Публикувано

go to top