getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge: Иновация в грижата против стареене

Slow Âge: Иновация в грижата против стареене
 • favoris

Vichy представя Slow Age, най-новата иновация в областта на грижата за кожата, която се справя с ежедневните вреди от агресивни фактори на външната среда, за да ви помогне да остарявате елегантно и естествено.

Как съставките на продукта въздействат заедно с филтрираните формули?

За да се гарантира успешното интегриране на съставките на формулата, Vichy организира редица скрининги на продуктите, за да проследява повишените SPF нива на Slow Age заедно с антиоксиданта baicaline, както и да използва най-новите технологии, за да задоволи очакванията на потребителите относно аромата на продукта.

Как бяха интегрирани успешно активните съставки на Slow Age във формулата?

Ефективността на активните елементи във формулата (вода Vichy, baicaline, bifidus) се запазва чрез въвеждането на baicaline и bifidus при по-ниска температура (под 45°С), за да се избегне евентуално намаляване на ефикасността, свързано с топлината.

Как е разработена текстурата на продукта, така че да не бъде мазна или лепкава, въпреки филтрираната формула?


Затова е изключително постижение, че всички активни съставки на формулата, както и UV филтрите, се комбинират в ултрафина, високо сензорна текстура. За да се противодейства на мазното усещане и белия външен вид, които UV филтрите често предизвикват, Vichy Laboratories интегрира смес от специфични восъци във формулата, за да оптимизира абсорбцията на кожата, и силициев диоксид за усещане за кадифена мекота. Тази изненадваща текстура първоначално образува капка, преди да се разтопи моментално върху мястото на прилагане, оставяйки само приятно усещане при допир. Не се проявява нито един от признаците на филтри!

Нашите продукти

 • 22803Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.9311SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен флуид за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22801Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им4.73SLOW ÂGEFACE CAREДневен кремГрижа против стареене
  Дневен крем за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • 22802Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им00SLOW ÂGEFACE CAREКрем за околоочен контурГрижа против стареене
  Крем за околоочен контур за коригиране признаците на стареене в процеса на формирането им
 • Най-четени

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Лице

  Топ 5 суперхрани за красива кожа

  Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

  прочетете статията

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Здравословен начин на живот

  Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

  Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

  прочетете статията

  go to top