ОК

ОК Отказ

Благодарим

ЗатворетеИЗТЕГЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО ЖЕНСКИ СЪВЕТНИК ЗА МЕНОПАУЗАТА

Не е нужно да „слагате на пауза“ страстите и мечтите си само защото сте влезли в менопаузата. Напротив, трябва да приемете това като нова фаза в живота, ново начало, с което можете да се посветите на благосъстоянието си и да гледате с надежда към бъдещето.

За да направим промяната по-лесна за Вас, ние правим информацията за менопаузата по-достъпна и насочваме опита си към разработването на линията Neovadiol – експертна линия за грижа за кожата във всеки етап от менопаузата.

Затова Vichy създаде за вас безплатен съветник за менопаузата, който можете да изтеглите в дигитален формат. Симптоми на менопаузата и как да се справим с тях, правилна диета и упражнения, грижа за кожата и косата - в тази брошура ще намерите експертни съвети по тези въпроси и много други теми.

ИЗТЕГЛЕТЕ ВАШИЯ ЖЕНСКИ СЪВЕТНИК ЗА МЕНОПАУЗАТА

25% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ LIFTACTIV

Всяка жена в даден момент от живота си търси подходящата противостарееща грижа. Ето защо Vichy осигурява идеалната грижа против стареене за всеки тип кожа, независимо от възрастта.

Линията Liftactiv Supreme е предназначена за жени, които искат да намалят бръчките и в същото време да изпълнят и стегнат кожата.

Линията Liftactiv Collagen Specialist е предназначена за жени, които търсят иновативни и високоефективни продукти за намаляване на бръчките, озаряване на кожата и изравняване на тена без петна от хиперпигментация.

Открийте идеалната грижа Liftactiv в периода от 01.09. до 15.09.2021 г. на 25% по-добра цена в избрани физически и онлайн аптеки.

*Промоцията не включва специалната нощна грижа Liftactiv Collagen.

Поръчай онлайн

25% ОТСТЪПКА НА ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ ГАМАТА LIFTACTIV

Докато LIFTACTIV се грижи за Вашата кожа, Вие може да се отадете на любимите си занимания. Vichy Ви предлага специална оферта на всички продукти от гамите Liftactiv Supreme & Specialist.

Гамата Liftactiv Supreme с лифтинг ефект коригира дълбоките бръчки, а Liftactiv Collagen Specialist стимулира производството на колаген в кожата и действа върху хиперпигментацията.

В периода 15.04.2021 – 30.04.2021г. открийте подходящата за Вас грижа за кожата Liftactiv с 25% отстъпка в избрани аптеки- както във физическите обекти, така и онлайн.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

СПИСЪК НА АПТЕКИТЕ

ГрадИме на аптекатаАдрес