ОК

ОК Отказ

Благодарим

ЗатворетеVICHY DERMO-MOMENT
ПО ПРЕПОРЪКА НА ВАШАТА АПТЕКА

Vichy, марка, препоръчвана от над 50 000 дерматолози по целия свят*, е верен спътник на жените и мъжете във всички периоди от техния живот чрез грижа за здравето на кожата.

Сега имате възможност да откриете идеалния протокол, адаптиран към нуждите на вашата кожа и да изпробвате продуктите на Vichy.

Възползвайте се от своя Dermo-moment и съветите, които ще получите в аптеката и вземете своя безплатен комплект мостри (кампанията се провежда в избрани аптеки)**. В него ще намерите и талон за 10 лв. отстъпка при последваща покупка на избрани продукти от Vichy****!

MINÉRAL 89 – РУТИНА ЗА ДЕХИДРАТИРАНА КОЖА

 1. СТЪПКА 1 – MINÉRAL 89 БУСТЕР за подсилена кожна бариера и по-плътна кожа, 3 мл
 2. СТЪПКА 2 – AQUALIA THERMAL LIGHT лек крем за хидратация на кожата, 1.5 мл
 3. СТЪПКА 3 – MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS регенериращ и възстановяващ серум, 3 мл

LIFTACTIV SUPREME – РУТИНА ЗА ГРИЖА ПРОТИВ БРЪЧКИ И ЛИПСА НА ЕЛАСТИЧНОСТ НА КОЖАТА

 1. СТЪПКА 1 – LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER серум за плътност на кожата, 2 x 1 мл
 2. СТЪПКА 2 – ДНЕВЕН КРЕМ LIFTACTIV SUPREME за корекция на бръчки и еластичност, за нормална до смесена кожа, 1.5 мл
 3. СТЪПКА 3 – НОЩЕН КРЕМ LIFTACTIV SUPREME против бръчки и за подобряване еластичността на кожата, 1.5 мл

LIFTACTIV SPECIALIST – РУТИНА ЗА ГРИЖА ЗА КОЖАТА ПРОТИВ БРЪЧКИ И ЗАГУБА НА КОЛАГЕН

 1. СТЪПКА 1 – LIFTACTIV SPECIALIST B3 DARK SPOTS серум против хиперпигментация и бръчки, 5 мл
 2. СТЪПКА 2 – ДНЕВЕН КРЕМ LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST против бръчки, коригира признаците на стареене и загубата на колаген в кожата, 1.5 мл
 3. СТЪПКА 3 – НОЩЕН КРЕМ LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST за корекция на бръчки, за по-еластична и сияйна кожа, 1.5 мл

NEOVADIOL – РУТИНА ЗА ЗРЯЛА КОЖА ПО ВРЕМЕ НА МЕНОПАУЗАТА

 1. СТЪПКА 1 – NEOVADIOL MENO 5 BI-СЕРУМ за грижа за кожата през менопаузата, 5 мл
 2. СТЪПКА 2 – NEOVADIOL ДНЕВЕН КРЕМ с уплътняващ и изпълващ ефект, за суха кожа в периода на перименопаузата, 3 мл
 3. СТЪПКА 3 – NEOVADIOL НОЩЕН КРЕМ с уплътняващ и ревитализиращ ефект, за кожа в периода на перименопаузата, 1.5 мл

В комплектът ще откриете и талон за 10 лв. отстъпка*** при закупуване на избрани продукти Vichy****. Предложението важи за една покупка в периода 15.09. – 15.11.2022 г. или до изчерпване на количествата в аптеките, участващи в кампанията.

За допълнителни препоръки и съвети относно идеалната рутина за кожата, изпробвайте SkinConsultAI – алгоритъм за диагностика на признаците са стареене на кожата, разработен в сътрудничество с дерматолози, който предоставя задълбочен анализ на кожата и предлага персонализирана препоръка за продукти Vichy въз основа на нуждите на вашата кожа. Линк към SkinConsultAI: WWW.VICHY.BG/SKINCONSULT

* Проучването е проведено на дермокозметичния пазар от AplusA и други партньори между януари 2021 г. и юли 2021 г. сред дерматолози в 34 държави, представляващи над 82% от световния БВП.

** Този безплатен комплект мостри се предлага в само в аптеките-партньори на кампанията, само след предварителна консултация с фармацевт и не се продава.

*** Отстъпката не важи за промоционалните комплекти Neovadiol Menopositivity и не може да се комбинира с други отстъпки. Предложението не важи за продукти от гамите: DERCOS, DERMABLEND, LIFTACTIV FLEXITEINT, DÉODORANT, CAPITAL SOLEIL, PURÉTE THERMALE, VICHY HOMME.

**** В предложението са включени всички продукти от гамите: AQUALIA THERMAL, MINÉRAL 89, LIFTACTIV SUPREME, LIFTACTIV SPECIALIST, NEOVADIOL, NORMADERM.

СПИСЪК НА АПТЕКИТЕ

ГрадИме на аптекатаАдрес

SUMMER PROMO

През летните месеци сме по-силно изложени на въздействието на слънцето, вятъра, солта от морската вода и високите температури и всички тези фактори могат да доведат до изсушаване и дехидратиране на кожата ни. Има 2 типа UV лъчи, които достигат до земната повърхност: UVB лъчите, които са в най-голямо количество най-вече през лятото и UVA лъчите, които са около нас през цялата година – дори през зимата и в облачно време, и достигат до по-голяма дълбочина в кожата ни. В комбинация със замърсяването, UV лъчите могат да причинят фотостареене – преждевременно стареене на кожата, която става с намалена плътност, образуват се бръчки и хиперпигментации по кожата. Ето защо Vichy ви предлага идеалните летни ритуали за грижа за кожата на лицето и фотозащита за всяка жена, независимо от нейната възраст и тип кожа.

Търсете избрани продукти за грижа за лицето VICHY в комплект с плажен несесер, фотопротектор Capital Soleil Eco Milk SPF50+ 75 мл и мостра на Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF50+ тониран флуид от 1 мл.

Направете своя избор измежду следните летни ритуали за грижа за кожата от Vichy, които най-точно отговарят на нуждите на Вашата кожа:

 • Minéral 89 хидратираща грижа, съдържащ: Minéral 89 Дневен бустер за по-здрава и по-изпълнена на вид кожа (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ (1 ml) тониран флуид против фотостареене и слънцезащитно еко мляко Capital Soleil SPF 50+ (75 ml)
 • Liftactiv Supreme грижа против бръчки*, съдържащ: Дневен крем за лице Liftactiv Supreme (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ (1 ml) тониран флуид против фотостареене и слънцезащитно еко мляко Capital Soleil SPF 50+ (75 ml)
 • Liftactiv Collagen Specialist грижа против бръчки, съдържащ: Дневен крем за лице Liftactiv Collagen Specialist (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ (1 ml) тониран флуид против фотостареене и слънцезащитно еко мляко Capital Soleil SPF 50+ (75 ml)
 • Neovadiol грижа за кожата в периода на перименопаузата*, съдържащ: Дневен крем Neovadiol за по-плътна и по-стегната на вид кожа в периода на перименопаузата (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ (1 ml) тониран флуид против фотостареене и слънцезащитно еко мляко Capital Soleil SPF 50+ (75 ml)
 • Neovadiol грижа за кожата в периода на менопаузата, съдържащ: Подхранващ дневен крем Neovadiol за грижа за кожата в периода на менопаузата (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily SPF 50+ (1 ml) тониран флуид против фотостареене и слънцезащитно еко мляко Capital Soleil SPF 50+ (75 ml)

*Предлага се във вариант за нормална към смесена кожа или за суха кожа

Потърсете най-подходящия за вас летен ритуал в избрани аптеки и техните онлайн платформи, за да се погрижите за кожата си и да я предпазите от действието на UV лъчите, когато сте на открито!

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

СПЕЦИАЛНО ПРАЗНИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

През студените месеци кожата е особено податлива и изисква специални грижи. Може да я поддържате здрава, красива и сияйна през зимата с продуктите грижа за лице Vichy.

Времето за подаръци наближава и любимият ви продукт Vichy ви очаква с козметичен несесер с мостри.*

Потърсете промоционалната оферта в избрани физически и онлайн аптеки. Специалното предложение е валидно до изчерпване на количествата.

*Освен продукт грижа за лице Vichy, козметичният несесер съдържа: Mineral 89 Укрепващ и хидратиращ гел-бустер 1.5 мл, Mineral 89 Probiotic Fractions серум 10мл, Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler серум за лице и очи 10 мл, Dermablend Коригиращ фон дьо тен флуид 1 мл.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

СПИСЪК НА АПТЕКИТЕ

ГрадИме на аптекатаАдрес

NEOVADIOL ПРОТОКОЛ, АДАПТИРАН КЪМ ВСЯКА ФАЗА НА МЕНОПАУЗАТА

През последните 20 години Vichy разработи експертиза за видимото въздействие на хормоналните промени върху кожата по време на менопаузата, с повече от 20 научни проучвания върху над 1200 жени в менопауза.

Гамата продукти Neovadiol е революционно решение против признаци на стареене, което облекчава признаците на менопаузата върху Вашата кожа, възстановявайки нейния вид и усещането за младежки тен. Тя е разработена в сътрудничество с дерматолози и гинеколози, така че да отговори на специалните нужди на кожата, които се променят във всеки етап от менопаузата.

Neovadiol действа върху проблеми като загуба на плътност и обем на кожата, сухота и отпусната кожа при жени в менопауза.

Потърсете грижи Neovadiol във физически и онлайн аптеки.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

ИЗТЕГЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО ЖЕНСКИ СЪВЕТНИК ЗА МЕНОПАУЗАТА

Не е нужно да „слагате на пауза“ страстите и мечтите си само защото сте влезли в менопаузата. Напротив, трябва да приемете това като нова фаза в живота, ново начало, с което можете да се посветите на благосъстоянието си и да гледате с надежда към бъдещето.

За да направим промяната по-лесна за Вас, ние правим информацията за менопаузата по-достъпна и насочваме опита си към разработването на линията Neovadiol – експертна линия за грижа за кожата във всеки етап от менопаузата.

Затова Vichy създаде за вас безплатен съветник за менопаузата, който можете да изтеглите в дигитален формат. Симптоми на менопаузата и как да се справим с тях, правилна диета и упражнения, грижа за кожата и косата - в тази брошура ще намерите експертни съвети по тези въпроси и много други теми.

ИЗТЕГЛЕТЕ ВАШИЯ ЖЕНСКИ СЪВЕТНИК ЗА МЕНОПАУЗАТА