ОК

ОК Отказ

Благодарим

ЗатворетеСПЕЦИАЛНО ПРАЗНИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

През студените месеци кожата е особено податлива и изисква специални грижи. Може да я поддържате здрава, красива и сияйна през зимата с продуктите грижа за лице Vichy.

Времето за подаръци наближава и любимият ви продукт Vichy ви очаква с козметичен несесер с мостри.*

Потърсете промоционалната оферта в избрани физически и онлайн аптеки. Специалното предложение е валидно до изчерпване на количествата.

*Освен продукт грижа за лице Vichy, козметичният несесер съдържа: Mineral 89 Укрепващ и хидратиращ гел-бустер 1.5 мл, Mineral 89 Probiotic Fractions серум 10мл, Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler серум за лице и очи 10 мл, Dermablend Коригиращ фон дьо тен флуид 1 мл.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

СПИСЪК НА АПТЕКИТЕ

ГрадИме на аптекатаАдрес

NEOVADIOL ПРОТОКОЛ, АДАПТИРАН КЪМ ВСЯКА ФАЗА НА МЕНОПАУЗАТА

През последните 20 години Vichy разработи експертиза за видимото въздействие на хормоналните промени върху кожата по време на менопаузата, с повече от 20 научни проучвания върху над 1200 жени в менопауза.

Гамата продукти Neovadiol е революционно решение против признаци на стареене, което облекчава признаците на менопаузата върху Вашата кожа, възстановявайки нейния вид и усещането за младежки тен. Тя е разработена в сътрудничество с дерматолози и гинеколози, така че да отговори на специалните нужди на кожата, които се променят във всеки етап от менопаузата.

Neovadiol действа върху проблеми като загуба на плътност и обем на кожата, сухота и отпусната кожа при жени в менопауза.

Потърсете грижи Neovadiol във физически и онлайн аптеки.

ПОРЪЧАЙ ОНЛАЙН

ИЗТЕГЛЕТЕ БЕЗПЛАТНО ЖЕНСКИ СЪВЕТНИК ЗА МЕНОПАУЗАТА

Не е нужно да „слагате на пауза“ страстите и мечтите си само защото сте влезли в менопаузата. Напротив, трябва да приемете това като нова фаза в живота, ново начало, с което можете да се посветите на благосъстоянието си и да гледате с надежда към бъдещето.

За да направим промяната по-лесна за Вас, ние правим информацията за менопаузата по-достъпна и насочваме опита си към разработването на линията Neovadiol – експертна линия за грижа за кожата във всеки етап от менопаузата.

Затова Vichy създаде за вас безплатен съветник за менопаузата, който можете да изтеглите в дигитален формат. Симптоми на менопаузата и как да се справим с тях, правилна диета и упражнения, грижа за кожата и косата - в тази брошура ще намерите експертни съвети по тези въпроси и много други теми.

ИЗТЕГЛЕТЕ ВАШИЯ ЖЕНСКИ СЪВЕТНИК ЗА МЕНОПАУЗАТА