ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Минерализираща или антиоксидантна грижа за кожата: какви минерали са подходящи за Вашата кожа?

В сърцето на всеки продукт Vichy се крие Термална минерализираща вода Vichy. Открийте защо минералите са толкова важни за сияйния вид на Вашата кожа.

Защо трябва да добавите минерали към Вашата ежедневна грижа за кожата?

Минерализираща или антиоксидантна грижа за кожата: какви минерали са подходящи за Вашата кожа?

Ползите от минералите за кожата

В световен мащаб минералите са от жизнено значение за здравословното развитие на човека. Освен че обезпечава правилното формиране на кости и органи, минералите са от решаващо значение за здравата кожа, като поддържат балансирано ниво на рН и играят важна роля в клетъчната структура. За да се помогне на кожата да блесне в най-добрата си форма, от решаващо значение е кожата да бъде не само правилно хидратирана, но и нейните нива на минерализация да останат оптимални в условията на вредни външни фактори, като замърсяване, тютюнопушене и вреди от UV лъчите.

формулирана с
89%от Термална минерализираща вода Vichy

Обогатена с минерали грижа за кожата: защита и възстановяване на кожата

Виждали сме впечатляващите ползи на минералите за тялото. Но откъде да се набави грижа за кожата, обогатена с минерали? Всичко е въпрос на химия. Това, което може би не знаете е, че тялото не е в състояние да синтезира определени минерали - което означава, че е важно да ги получавате от други източници. Начинът на хранене и добавките са чудесно начало, но локалното приложение - т.е. чрез грижа за кожата - е не по-малко ключово за гарантиране, че кожата запазва добрия си вид максимално дълго време. Minéral 89 на Vichy е с формула с оптимална концентрация на Термална минерализираща вода Vichy, което означава, че кожата Ви може да почерпи още по-голяма полза от впечатляващите предимства на тази ключова съставка.

Какви минерали са подходящи за Вашата кожа?

Тук идва ролята на Термална минерализираща вода на Vichy! Срещаща се в естествено състояние в природата, звездата в гамата на Vichy се отличава и с невероятна концентрация: всъщност всеки литър вода съдържа над 5 грама минерали. Кои са ключовите съставки? Желязото помага за окисляването на клетките, позволявайки им да произвеждат ензими, които извличат ползите от други важни витамини и минерали, а литият и сярата имат естествен успокояващ ефект. Калият и натрият работят заедно за нормални нива на водата, предотвратявайки дехидратацията, а силиций и магнезий действат като регенератори, осигурявайки структурната цялост на кожата.   И това не е всичко. Някога замисляли ли сте се откъде идва наименованието Minéral 89? За първи път в историята на Vichy нашите учени успяха да внедрят удивителните 89% от Термална минерализираща вода на Vichy във формулата на Minéral 89 (в сравнение с около 20% за повечето продукти на Vichy). Благодарение на тази невероятно висока концентрация на минерализираща вода на Vichy, Minéral 89 има ефект за подсилване и уплътняване на кожата.   Разбира се, минерализиращата вода на Vichy не е единствената съставка на Minéral 89. Прочетете, за да научите повече за партньора на Минерализиращата вода- интензивно хидратиращата хиалуронова киселина.

go to top