ОК

ОК Отказ

Благодарим

Затворете

Сияйна кожа 101: как да получите готова за грим, защитена кожа

Разберете защо полагането на предварителна основа с бустер за кожата може не само да ви помогне да защитите кожата, но и да ви придаде здравословния блясък, който винаги сте искали.


Фон дьо тенът ви често ли остава сух и неравен през деня? Или пък кожата ви е повехнала и мазна? Внимателно, замърсяването може да помрачи общото ви излъчване. Всъщност не само може да увреди кожата, но и да съсипе всекидневния ви безупречен грим. За щастие, Mineral 89 е тук, за да ви помогне да постигнете по-красив и безупречен външен вид, като защитите кожата си и подготвите за нанасяне на грим. Така че просто следвайте тези 5 лесни съвета и радвайте се на сияйна кожа!

5 начина да защитите и подсилите кожата си, докато я подготвяте за грим

Сияйна кожа 101: как да получите готова за грим, защитена кожа
Glowing-skin-101-how-to-get-makeup-ready-protected-skin.jpg

1. Започнете, като отстраните замърсяването


Първото най-важно нещо. Не си помисляйте и за секунда, че гримът може да бъде свързан със състояния като акнеични петна. Този мит за кожата е правилно развенчан от науката. Все пак трябва да избирате грима си разумно. Всъщност проучванията показват точно обратното: гримът може да намали проблемите (1). Замърсяването, от друга страна, е свързано не само с акне (3) и чувствителна кожа (4), но и с бръчки и тъмни петна (2). За Вашия рутинен грим, това означава, че трябва да добавите тежки слоеве, за да покриете фини линии, дефекти и зачервяване, без да отстраните реалния проблем. Но сега можете да избегнете всички тези проблеми с Mineral 89! Този бустер за кожата създава филм върху повърхността на кожата, заяитава бариерната функция на кожата и намалява придържането към замърсяване. Резултатът? Здрава кожа, за естествено покритие.

MINERAL 89
се прави с89%Минерализираща Термална вода VICHY

2. Овлажнявайте, овлажнявайте, овлажнявайте


Да си признаем честно: сухата кожа наистина може да направи или да развали външния вид. Когато се остави необработена, повърхността на кожата става груба и раздразнена, което кара гримът Ви да има прикрит външен вид.

Kожата ви трябва да бъде мека и гладка като платно, за да изглежда гримът ви перфектен. Ето защо е толкова важно да хидратирате кожата си, независимо от вида й. Съставена от 89% Vichy Mineralizing Water и хиалуронова киселина от естествен произход (известна с нейните хидратиращи свойства), Mineral 89  има успокояваща гел текстура, което я прави идеалният избор за създаване на естествен светлинен ефект. В действителност, клиничните тестове показват, че след 28 дни използване на Mineral 89 , кожата е 26% по-сияйна, 21% по-плътна и 20% по-хомогенна.* Проверете.

3. Използвайте Mineral 89 като стъпка преди нанасяне на основа


Освен че защитава кожата ви от агресивните фактори на околната среда, Mineral 89 също така действа като предварителна основа да подготвите кожата си за Вашите любими гримове. Лек, течен и бързо абсорбиращ се, това е идеалната първа стъпка за Вашия ежедневен грим. Може да се нанася преди да фон дьо тен и коректор, без да остават мазни и лепкави следи по кожата. Пригответе се да изпитате невероятно усещане за свежест, последвано от по-равномерно покритие!

4. Изберете некомедогенен грим


Какво точно означава това? По-просто казани, некомедогенни означава продукти без съставки, които могат да причинят образуване на комедони или запушване на порите. Обикновено приличат на ситни, подобни на обрив пъпчици, които приличат на бучки. Като некомедогенен и хипоалергенен продукт, Mineral 89  съдържа само 11 съставки, които запазват формулата възможно най-безопасна и проста. На практика, един от съдържащите се консерванти (феноксиетанол) е единственият, разрешен за употреба в бебешки продукти!

5. Не забравяйте да премахнете грима преди лягане


Не на последно място, не забравяйте да почистите кожата и да я оставите да диша през нощта. Това е важно не само за да отстраните всички замърсявания върху кожата през деня, но и да избегнете евентуални дефекти. Веднага след като внимателно измиете лицето си, нанесете Mineral 89  още веднъж. Кожата ви ще изглежда и ще се чувства по-хидратирана, защитена и подготвена за грим на следващия ден.
* Тестван на 52 жени от китайски произход, на възраст от 26 до 62 години, с чувствителна кожа.

ИЗТОЧНИЦИ:

  1. Hayashi, N. et al, 'Make-up improves the quality of life of acne patients without aggravating acne eruptions during treatments' in European Journal of Dermatology (2005) pp. 15(4): 284-7 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16048760]
  2. Krutmann, J.. et al,  'The skin aging exposome' in Journal of Dermatological Science (2006) pp. 85(3):152-161. [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27720464]
  3. Krutmann, J. et al, 'Pollution and acne: is there a link?' in Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology (2017) pp. 10:199–204. [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5446966/]
  4. Krutmann, J. et al, 'Pollution and skin: from epidemiological and mechanistic studies to clinical implications' in Journal of Dermatological Science (2014) pp. 76(3):163-8. [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25278222]

Нашите продукти

[3D КОРЕКЦИЯ] Коригиращ фон дьо тен, 16ч.

[3D КОРЕКЦИЯ] Коригиращ фон дьо тен, 16ч.

go to top