Менопауза: Кои са най-честите симптоми, които показват промени в моята кожа?

С настъпване на менопаузата, идват и различни промени в тялото, ума и кожата. Това е началото на ново житейско пътешествие и дори да Ви се струва изпълнено с дискомфорт, знанието за случващото се може да Ви помогне да го преминете и да излезнете по-силни.

В статията по-долу, нашият експерт д-р Каролина Копеч описва различните промени, които ще усетите и видите по кожата си, като загуба на еластичност, и обяснява защо тези промени се случват. Може да не изпитате всички тези симптоми, защото менопаузата е много лично преживяване, но тъй като всяка жена ще премине през нея, ние сме тук, за да Ви помогнем.

Публикувано

Най-четени

Как мога да помогна на кожата си по време на менопаузата? Най-добри съвети за оптимална грижа за кожата

Менопаузата е много лично преживяване, дълбоко свързано с вашите гени и семейно наследство. И все пак има и поредица от външни фактори. Тези външни фактори могат да бъдат управлявани благодарение на добрата грижа за кожата.

Прочетете повече

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

Прочетете повече