Грижа за кожата

С годините стресът на забързаното ежедневие се отразява на цялостното състояние на кожата ни. За да запазим качеството на кожата си, ефективната дневна грижа е от съществено значение за красив и свеж вид.

В този раздел ще научите експертните съвети на Vichy за красива и здрава кожа. 
Открийте повече информация за най-ефективните процедури, техники и активни съставки за вашата кожа.

Лице

Лунички и слънчево изгаряне:как да защитите кожата си

Луничките са често срещана хиперпигментация на кожата, която става по-видима при излагане на слънце. Ние изследваме причините за появата им, по какво се различават от другите тъмни петна, като слънчеви петна и бенки, и как можете да защитите кожата си.

Прочетете повече

Лице

Минерализираща или антиоксидантна грижа за кожата: какви минерали са подходящи за Вашата кожа?

Във Vichy минерално-обогатената грижа за кожата е в основата на всичко, което правим, благодарение на нашата уникална Термална минерализираща вода на Vichy. Нека да разгледаме внимателно защо минералите са толкова важни за здравата хидратирана кожа.

Прочетете повече

Лице

Защо се нуждаете от хидратация за лице Minéral 89

Каквато и да е възрастта или вида на кожата Ви, Minéral 89 на Vichy е чудесно допълнение към Вашата ежедневна грижа за кожата. Прочетете защо трябва да намерите място във Вашата баня за първия ултра-хидратиращ гел-бустер за кожата на Vichy.

Прочетете повече

Най-четени

Топ 5 суперхрани за красива кожа

Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

Прочетете повече

Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

Прочетете повече