Разберете защо хидратираната кожа е тайната на сияйния грим

Опитвате се да получите блестяща, безупречна кожа, но дехидратацията продължава да е непреодолима пречка? Ние изследваме как хидратираната кожа може да помогне за безпроблемен грим.

Here-s-why-hydrated-skin-is-the-secret-to-glowy-makeup.jpg

Ако обичате да се гримирате, вероятно знаете, че хидратираната кожа е съществена част от здравия, сияен външен вид. Овлажняването със сигурност играе жизненоважна роля за здравословния тен: водата осигурява гладка, мека и кадифена кожа, а дехидратирането води до повехнала, груба кожа и фини бръчки. Така че, има смисъл, когато казваме, че грим, нанесен върху хидратирана кожа, ще изглежда по-добре и освен това изисква по-малко покритие. Вижте защо.

Без подходяща хидратация, кожата ви е по-уязвима към външните фактори, като замърсяване и дим

Защо хидратацията е толкова важна за сияйна кожа?

Без достатъчно хидратиране кожата Ви не само се усеща стегната и некомфортна, но се нарушава и бариерната функция на кожата. Как се случа това? Когато кожата става по-уязвима към екологични фактори като замърсяване и дим. Тези фактори могат да доведат до неравности по кожата, което води до по-лесно образуване на бръчки. Освен това, вашият тен вероятно ще повехне (1), което често е причината да се използва повече грим като противодействие на тези симптоми. Затова е важно първо да преодолеете дехидратацията, за да подготвите кожата си за а грим.

Как може Mineral 89 да подобри външния вид на вашия грим?


Mineral 89  може да помогне за всички стъпки на обичайния ви грим. Първата стъпка е да използвате бустер, който подготвя кожата, още преди обичайната основа, фон дьо тен или коректор. Това не само помага за по-доброто нанасяне на продуктите върху кожата, но и за по- гладка кожа, като се постига по-равномерно покритие за сияйна и здрава кожа - отвътре и отвън. Ако имате чувствителна кожа, Mineral 89  може да изравни тена на кожата ви и да намали всички възможни несъвършенства.

С бустер за кожата няма да се притеснявате, че гримът ви може да изсъхне твърде рано, тъй като бустерът спомага за задържане на влагата през целия ден. Допринася и за изглаждане на кожата, като й помага да изглежда лъчезарна и здравословна. Преди да си легнете, не забравяйте да отстраните целия грим и да нанесете още един слой от бустера. Може да се обзаложим, че до сутринта кожата ви ще бъде по-малко дехидратирана, неравна и зачервена.

Кой може да използва Mineral 89 ?

Mineral 89  се препоръчва за всички видове кожа. Леката му текстура го прави идеален за мазна и чувствителна кожа. Може да се използва и през деня, и през нощта, като първа стъпка от вашата грижа за кожата - първо бустер, второ крем. Така че, преди да нанесете вашия грим и слънцезащита, не забравяйте да използвате Mineral 89.

Публикувано

Нашите продукти

Най-четени

Топ 5 суперхрани за красива кожа

Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

Прочетете повече

Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

Прочетете повече

FAQ: Серумът, бодигардът на кожата на всякаква възраст

Против бръчки, хидратиращ, против несъвършенства, разкрасяващ, против отпускане на кожата... Има серум за всеки един момент от живота ви. Обърнете внимание на този защитаващ и разкриващ красотата на кожата продукт.

Прочетете повече