Маските за лице: най-добрият спасител за кожата ви през лятото

Това лято поддържайте кожата си чиста и сияйна с 3 маски, обогатени с минерали за перфектно освежаване.

Излагането на слънце може да доведе до зачервяване, фини линии и неравномерен тен. Дори и да не излагате кожата си на слънце, тя може да се изсуши от жегата. Време да вземете подхранваща маска с минерали като Ексфолиращата маска с озаряващ ефект на Vichy! След плаж по кожата могат да се появят несъвършества. Почистете порите си с Почистващата маска с глина на Vichy. Ето 5 причини защо кожата ще Ви благодари след това...

Хидратирайте жадната кожа след ден на слънце

Рядко пием достатъчно вода през деня. Особено, когато е горещо навън. Точно като телата ни, кожата ни има нужда от хидратация. Успокояващата маска е като голяма чаша вода за Вашата кожа. Оставете я да подейства 5 минути и след това масажирайте остатъка, докато попие в кожата. Почувствайте дълготрайно освежаване.

Успокойте дискомфорта причинен от UV лъчите.

Слънцето може да ни остави с опъната кожа и да причини дискомфорт. Маската за лице възстановява и засилва кожната бариера като успокоява дискомфорта и придава сияен тен. Успокояващата маска ухае на мента и освежава кожата. За по-голяма доза комфорт напръскайте и с Термална Минерализираща вода Vichy , която е популярна с успокояващото и възстановяващото си действие.

Отстранете замърсяванията, за да оставите кожата си да диша

След дълъг, горещ ден на плажа, порите се запушват лесно, ако не ги почиствате. Почистете кожата си с страхотната маска с глина! Обогатена с два вида глина: Каолин и Бентонит, които заедно премахват излишния себум. Екстрактът от алое вера хидратира и успокоява кожата.

Летните вечери

Независимо дали е вечеря с приятели или пикник на пясъка , Ексфолиращата маска с озаряващ ефект е най-добрият Ви приятел. След 5 мин. кожата Ви е сияйна благодаряние на ексфолиращите вулканични чатици и плодова киселина. Не забравяйте да сложите тази маска в чантата си, където и да отидете.

Релаксирайте ума и тялото

Не само кожата Ви е изморена след излагане на слънце, цялото ви тяло може да бъде. Насладете се на времето за себе си като нанесете маска на лицето, настаните краката си удобно и отпиете детоксикираща вода с плодове. Опитайте вода с краставица или лимон или дори ягода, за плодово освежаване,

Публикувано

Нашите продукти

Най-четени

Топ 5 суперхрани за красива кожа

Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

Прочетете повече

Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

Прочетете повече