getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = BG Test : 'BG/'

Vichy се ангажира да запази поверителността на личните данни, предоставени чрез настоящата форма. Личните данни, събрани чрез тази форма са обект на ползване от Vichy за целите на управлението на вашата регистрация и управление на потребителските мнения.

Имате право на достъп, коригиране и изтриване на предоставените лични данни. Можете да упражните това право по всяко време като изпратите e-mail до [email protected]

Можете да проверите по всяко време Правилата за защита на личните данни както и общите ни Правила.

OK

OKCancel

Thank you

Close
В сърцето на Vichy

В сърцето на Vichy

Това е история за термалната вода във всички богати и ефективни продукти на Vichy.
Формирана от природата и невъзможно да се пресъздаде изкуствено, Термалната Минерализираща Вода Vichy присъства в продуктите за лице, тяло и коса, за да предложи ползите от минералите на вашата кожа и тяло. 
Натурална съставка, която ще откриете заедно с много други безопасни и ефективни компоненти в сърцето на всички продукти на Vichy. Целта? Да помогне на кожата ви да стане по-силна и красива с всеки изминал ден.

Най-четени

Bifidus: Подсилваща кожата сила

Съставки

Bifidus: Подсилваща кожата сила

Пробиотиците са живи микроорганизми, чийто благоприятен ефект върху здравето, особено върху чревната микрофлора, е проучен отдавна. Bifidus е пробиотичен дериват, получен от ферментацията на бактерията Bifidobacterium Longum. Vichy разработват иновация, като получават тези неживи пробиотици, полезни за кожата.

прочетете статията

go to top