За всеки сезон, решение от Idéalia за свежа и красива кожа

Не искате ли съвети в грижата за кожата, специално подбрани за нуждите й през различните годишни сезони?

От суха и лющеща се кожа през есента и зимата до омазняване и лъщене през лятото, съществува продукт Idéalia за всеки тип кожа и нуждите й през годишните сезони. Открийте най-подходящата грижа за кожата ви във всеки момент на годината.

Пролет и лято: свежа сияйност без лъщене


През пролетните и летни месеци, топлото, влажно време може да причини лъщене и омазняване без значение дали имате мазна кожа или не. Затова заложете на хидратант, който ще придаде матиращ завършек, но все пак да хидратира в дълбочина и да се бори с първите признаци на стареене. 

За щастие, грижата за кожата
Idéalia помага за постигането на красива кожа без лъщене въпреки високите температури. Комбинацията от Енергизиращия крем с изглаждащ и озаряващ ефект с капка от Серума с озаряващо действие е най-доброто решение за изглаждане, изравняване и освежаване на кожата. Освен това серумът предпазва кожата от външни замърсявания, които се увеличават през летните месеци. 

Ако имате смесена до мазна кожа, то заложете на Изглаждащия и озаряващ крем-гел, който ще осигури допълнително действие срещу лъщенето и ще направи кожата свежа, хидратирана и матирана, дори и в най-големите жеги. 

Есен и зима: подхранване и хидратиране


През есента и зимата най-вероятно грижите за кожата ще се променят, тъй като по-студените условия могат да причинят сухота и лющене. Дори ако кожата ви е мазна, този проблем може да се появи.

За да се справите със сухата кожа през зимата заложете на Енергизиращия крем с изглаждащ и озаряващ ефект за суха кожа, в комбинация със Серума с озаряващо действие. Тези продукти ще ви помогнат да хидратирате в дълбочина, за да имате мека, нежна и озарена кожа без сухи и лющещи се зони. Серумът предпазва от външни фактори, стяга кожата и намалява разширените пори като допринася за цялостната сияйност на лицето.  

За смесена до мазна кожа, заменете гел-крема с класическия
дневен крем Idéalia за нормална кожа, за да увеличите подхранването през този сезон без да утежнявате кожата.

Публикувано

Най-четени

3 начина за справяне с изтъняващата коса

Ако сте забелязали, че косата ви прогресивно изтънява през последните няколко години, не сте единствени. С възрастта увреждането на косъма, свързано със стилизирането и хормоналните промени, често водят до изтъняване или отслабване на косата, но има няколко ключови промени, които можете да направите, за да намалите видимото въздействие.

Прочетете повече

Ключови съставки за подобряване на тънката коса след менопаузата

Забелязали сте, че косата ви изтънява, след като сте навършили 50 години? Разкриваме най-важните съставки, които да търсите, ако искате да подобрите качеството на тънката коса след менопаузата.

Прочетете повече

4 съвета за справяне с косопада при мъжете

Наследственият косопад може да се прояви под много форми и на всяка възраст. Това може силно да се отрази на самочувствието ви, особено на по-млада възраст или когато сте подложени на много стрес в период от живота си.

Прочетете повече

FAQ: Серумът, бодигардът на кожата на всякаква възраст

Против бръчки, хидратиращ, против несъвършенства, разкрасяващ, против отпускане на кожата... Има серум за всеки един момент от живота ви. Обърнете внимание на този защитаващ и разкриващ красотата на кожата продукт.

Прочетете повече