Магия с маска: подарете си сияйна кожа за сватбения ден

Ако искате сияйна, озарена кожа преди вашия сватбен ден, подготовката трябва да започне отдалече!

Ако искате сияйна, озарена кожа преди вашия сватбен ден, подготовката трябва да започне отдалече! Третирането на кожата ви с комбинация от ексфолиращи и хидратиращи маски за лице ще ви се отблагодари със сияйна, розова кожа, със здравословен тен, докато крачите по пътеката към олтара - в края на краищата, не случайно се казва „сияеща булка“!

Скоро ви предстои сватба? Да си осигурите най-добре изглеждащия тен е дори поще о-важно през този период на особено силен стрес. Няма нужда да ходите по скъпи спа процедури и процедури за лице. Просто предварително подарете на кожата си ревитализираща маска за лице, за да придадете отвътре желания сияен облик на лицето си - а няма нищо по-лесно от това. Запознайте се с две от нашите любими техники за сияйна кожа в сватбения ден.

Техника 1: Ексфолирайте, хидратирайте, масажирайте!

Ако имате малко свободно време в дните преди вашата сватба, допълнете естествения си сияен вид с персонализирана процедура за лице. Стресът, умората и липсата на сън могат да ограничат притока на кръв към лицето, придавайки на кожата повяхнал и уморен вид, така че след събуждане, когато кожата ви е освежена, подгответе я с ексфолиант или ексфолираща маска, за да увеличите кръвообращението. Просто нанесете тънък слой по цялото лице, като избягвате чувствителната зона около очите, и оставете да действа за около пет минути, преди да втриете с масажни движения. Изплакнете и нанесете лек слой от интензивно хидратираща маска, за да запазите водата в дълбочина, тъй като жадната кожа е по-склонна към раздразнения. Резултатът? Нова кожа, която е идеално подготвена за нанасяне на грижа за кожата и гримиране - 85% от потребителите на Ексфолиращата Маска с Озаряващ Ефект на Vichy съобщават, че след ползването й усещат кожата си по-добре подготвена за нанасяне на грижа за лицето.[1]
[1] Самооценка, 86 жени от кавказката раса, възраст 18-65 години, всички видове кожа.



Техника 2: Комбиниране на маски


За по-персонализиран подход към предсватбената подготовка, сега е моментът да се запознаете по-отблизо с феномена комбиниране на маски. Комбинирането на маски за специфични проблемни зони е чудесно решение, ако сте притиснати от времето. Ако кожата ви е повяхнала и предразположена към образуване на черни точки със сухи петна по бузите, нанесете озаряваща маска върху челото, брадичката и слепоочията, преди да нанесете с потупващи движения върху скулите малко количество от хидратираща маска. Ако вашата Т-зона е склонна към омазняване, Почистващата Порите Маска на Vichy, нанесена на тънък слой, след като ексфолирате лицето с Ексфолираща Маска. Повторете до два пъти седмично, за свеж и сияен тен, точно навреме за Вашия специален ден.

Публикувано

Най-четени

Топ 5 суперхрани за красива кожа

Когато става въпрос за грижата за кожата, храната, която приемаме, е от съществено значение. Прочетете нашите топ 5 предложения за суперхрани, който трябва да присъстват в режима ви, за да имате здрав и сияен вид.

Прочетете повече

Ферментирали храни: повярвайте ни, кожата ви ще ви благодари

Вярно, името може да не звучи много приятно, но повярвайте ни като ви казваме, че трябва да заложите на ферментирали храни, ако искате да подобрите цялостното си здравословно състояние. Ще ви обясним повече за тази тенденция в храненето, както и ще препоръчаме какви видове да включите в диетата си.

Прочетете повече